Kytičkové hádanky
-
Re: Kytičkové hádanky
To bude nejaký pakost, Geranium, nie?
- JoGinger
- Kontaktovat uživatele:
Ani kakost to není... Teď to kvete a standardní barva je žlutá, a ve standardním provedení je to léčivka.
-
Tak v tom prípade je to jedine divozel, Verbascum phoeniceum. :D
Divizna brunátná?
Tak na to koukám, jak je to latinsky, a mám ji v asi pěti odstínech růžové.
Tak na to koukám, jak je to latinsky, a mám ji v asi pěti odstínech růžové.
- JoGinger
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano, divizna brunátná to je , jste šikovní.
Na zítra nic, až podle toho, jak dopadnu na zkouškách. Zítra mám poslední - ústní závěrečnou, a jestli mě nepošlou do háje, tak ze mě bude "mechoš". Takže držet palce, jsem vystreslá, až to hezký není.
Na zítra nic, až podle toho, jak dopadnu na zkouškách. Zítra mám poslední - ústní závěrečnou, a jestli mě nepošlou do háje, tak ze mě bude "mechoš". Takže držet palce, jsem vystreslá, až to hezký není.
Držím palce, však to dáš, jsi šikovná!
Využiju chvíle, než sem Ginger dá další hádanku. Na záhonku se mi sama semení tahle letnička... Určitě ji někdo bude znát. Je tak trochu nostalgická, památečná, z domova... Vysoká je asi 20-25 cm.
-
Je to Silene armeria alebo po vašom silenka svazčitá, moja obľúbená kvetina. :D
Pepo, moc děkuji za určení!!! Kdysi jsem dostala "z domova" pár semínek. Od té doby se snažím každý rok nějakou rostlinku uchránit. Většinou se po vysemenění chytí někde na okrajovém místě. Loni jsem jedním semeníkem potřepávala celý kytičkový záhon, tak letos pár rostlinek je. Jen by to chtělo trošku vody...!!! Děkuji.
Vypadá to, že se ti i nějaká veze - jestli se to teda nevyklopí už cestou... :-) - http://portal.chmi.cz/files/portal/docs ... short.html.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, jsi moc hodná, ale opět ani kapka!!!
K nám došla ve dvě v noci bouřka, ještě teď je na silnici mokro. To vás to muselo nějak těsně minout...? :-(
Abych jenom neplkala, přidám taky hádanku...
Abych jenom neplkala, přidám taky hádanku...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Ani nemůžu napsat, co mě hned na první pohled napadlo! Kytička to nebyla určitě.
Tak malinko rozšíříme záběr - ale nemůžu moc, to by to bylo úplně jasné... :-)
korektor.cz
korektor.cz
Je to pohled do vnitřku květu žlutého?
Tak koukám na ty nedostříhané plátky přes sebe... a stejně nic. :-)
Napadá mě u tebe nějaká episcie, achimenes, nebo něco takového.
Napadá mě u tebe nějaká episcie, achimenes, nebo něco takového.
-
Nie je to mandevila? Teda bežne sú ružové a červené, ale rozširujú sa i žlté. :)
korektor.cz
korektor.cz
- JoGinger
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám, že přibývaj hádanky, super.
Přidám jednu jednodušší...
Jo, zkoušky mám hotový, všem, co mi drželi palce, velké díky, mám zas na chvíli dostudováno.
Přidám jednu jednodušší...
Jo, zkoušky mám hotový, všem, co mi drželi palce, velké díky, mám zas na chvíli dostudováno.