Vychytávky do bytu (nejen) pro bláznivé kočkaře
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vychytávky do bytu (nejen) pro bláznivé kočkaře
No, dvě kočičky jsou jíž zamluvené, akorát jsem nekoukal, co je co, na to bude ještě čas... hlavně mám hrůzu, že to budou všechno zahradníci a budou se mi válet v kytkách...
Míro, tak to náš kocour je přeborník. Mám všude mulč z pinie a on mi do toho chodí dělat. Takže cibulky jsou chudáci...
-
- Kontaktovat uživatele:
To já musím říci, že jsou čistotné, chodí do granulek v záchůdku, jen by nemusely oždibovat pandán, ten je teda láká...
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
švýcarka píše:... Náš třináctiletý kocourek...
Švýcarko, to ti nie je čo závidieť, já sa tejto situácie strašne bojím, máme psíka a sme na seba hodne závislí, on má z rodiny mňa najradšej a aj ja jeho mám moc rada, človek to berie ako člena rodiny, keď nám 6. 1. tohto roka ušiel s druhým psom, tak som z toho skoro zošalela, hľadali sme ho asi 2 hodiny, já som to celý čas preplakala a na koniec sa vrátil domov celý dovláčený, a na druhý deň sa nevládal ani na nohy postaviť, to sme mysleli, či vôbec vstane. A to nikdy pred tým neušiel, ani neviem, ako sa to stalo, proste som ho už nestihla dobehnúť, tak ušiel s tým psom. Ale asi sa v tom čase hárali fenky. Tak toto už nechcem viac zažiť, teraz sa takýchto vecí moc bojím.
Evičko, také je mi to moc líto. Já to vloni zažila s pejskem, měla jsem ho 14 let. Ale nemám nikoho, kdo by to udělal, tak jsem musela sama. Když jsem se pak vracela z veteriny autem, málem jsem měla havárku. Už bych to nikdy nechtěla zažít!
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Holky, tohle já jsem musela absolvovat loni na podzim s naším kocourem, bylo mu deset a půl roku a měl lymfom v pokročilém stadiu, nedalo se s tím nic dělat, seděla jsem s ním v ordinaci a hladila ho, dokud neusnul, ale myslela jsem, že to bude i moje poslední, a jak píše Jana, potom ta cesta domů autem, nerada bych to zažívala znova.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Holky, a mě to čeká ještě 5x. Nejhorší pro mě bylo, když se nám ztratil bělouš Bodie a já ho moc nehledala. Byl hluchý, takže volat bylo zbytečné, a předtím několikrát byl na toulkách a vždycky se vrátil, sice orvaný (říkali jsme mu vládce zahrádek - zdrbal i ty největší rváče, a to byl kastrovaný). No a já ho pak po dvou dnech našla (v listopadu) ležet vedle kola u vozejku na zahradě, kde vždycky spával a taky vypadal, jako když spí. Bohužel už byl mrtvý. Byly mu 3 roky a já řvala týden, pak už jsem ani nemohla a měla jsem hroznou migrénu. Tak jsem si ho našla a i pohřbila. Ještě teď, když na to vzpomenu, se mi spouštějí slzy. Moc mě mrzelo, že jsem ho víc nehledala, třeba jsem mu mohla ještě pomoci. No, teď už to nedořeším, ale taky tyhle stavy nemám ráda. Chjo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak něco veselejšího - první kuře to stihlo dnes, no co víc jsem si mohl přát. :)
Naposledy upravil(a) miroslav dne stř 06. bře 2013 21:53:59, celkem upraveno 1 x.
A jó, ty máš vlastně dneska svátek! Tak ať se vám daří - oběma!
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Díky, děvčata, za podporu s kocourkem. No, jsou to smutné věci... zvířátka jsou členy rodiny... Na druhou stranu si myslím, že 13 let je hezkých... na ulici by nepřežil. On byl vždycky se žrádlem zpomalený, vždycky jsem mu říkala, že na ulici by neobstál a že by chcípnul... Ale až to přijde, no, mám z toho strach, ale nic tím nezměním.
A k Mírovi, já mu chtěla popřát, brácha je taky Míra..., ale pak se to tu nějak zchrulo a nešlo napsat a doma jsem se k tomu už nedostala, kluk si vzal notebook ke kámošovi a když přišel, tak už se mi nechtělo nic. Tak dodatečně taky vše nejlepší...
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Mirku, také se přidávám a gratuluji k svátku.
Evi, vím, jaké to je, když si ze zvířete uděláš člena rodiny. Obrečela jsem každé zvíře, ale to poslední - pejsku Efinku - oplakávám dodnes. Byla zlatá a já mám pořád pocit viny, že jsem si dostatečně nevšímala, že jí něco je. Měla potíže s páteří a já její chování přičítala tomu. Před nedávnou dobou nám zase rotvajler napadl buldočka. Ječela jsem na celou ulici, prala se o vlastního psa. Rotvík ho nechtěl pustit, držel ho za krk. Nakonec měl náš pes na krku jen povrchové kousance, ale od té doby mám o něj ještě větší strach.
Evi, vím, jaké to je, když si ze zvířete uděláš člena rodiny. Obrečela jsem každé zvíře, ale to poslední - pejsku Efinku - oplakávám dodnes. Byla zlatá a já mám pořád pocit viny, že jsem si dostatečně nevšímala, že jí něco je. Měla potíže s páteří a já její chování přičítala tomu. Před nedávnou dobou nám zase rotvajler napadl buldočka. Ječela jsem na celou ulici, prala se o vlastního psa. Rotvík ho nechtěl pustit, držel ho za krk. Nakonec měl náš pes na krku jen povrchové kousance, ale od té doby mám o něj ještě větší strach.
Naposledy upravil(a) Babetta dne čtv 07. bře 2013 10:19:43, celkem upraveno 1 x.
Danuš, k svátku! Mirku, a já se přidávám.
Taky přeji všem vše nej, nej.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Jani, dík. Už jsem doma. Oprava.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi přišlo mejlem... kocour na česneku...
... a tohle byl náš Bobébo, chudáček nebožtík... kocour na rajčatech.
... a tohle byl náš Bobébo, chudáček nebožtík... kocour na rajčatech.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
To je jídelní lístek?
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Navnadění na houbařskou sezonu... konečně jsem ji dodělala. Elčina Muchomůrka.
-
- Kontaktovat uživatele:
To je pěkný a taky vtipný, hezká práce.