. Ještě loni jsme měli na zahradě obrovskou třešeň..on tam pořád ťukal až třísky lítaly, tak jsem si říkala, no to je šikula, vytahává z toho nějakou verbež... a???? On si tam hloubil otvor na hnízdění a tak se nám tam vylíhli mladí datlíci... Jenže ta třešen byla obrovská, taky trochu vykotlaná, sousedi že jim tam stíní...tak letos šla chudák pryč (je to bez ní teď divné...) a datel přišel o hnízdění. Letá hodně brzy ráno, když je v bytě klid...protože jinak sedí na stole kočka a mektá když tam vidí sýkorky, brhlíka či datla... to je frkot. EvaČo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Kdepak děvčata, nám do baráku neklove, nemáme tam polystyrén jako některé domy okolo, takže my díry v baráku nemáme... Ono to tam není vidět, ale mám ve výklenku přidělaný venkovní teploměr a na něm byla koulička se semínky pro sýkorky a on se tam naučil létat, vykuk jeden
. Ještě loni jsme měli na zahradě obrovskou třešeň..on tam pořád ťukal až třísky lítaly, tak jsem si říkala, no to je šikula, vytahává z toho nějakou verbež... a???? On si tam hloubil otvor na hnízdění a tak se nám tam vylíhli mladí datlíci... Jenže ta třešen byla obrovská, taky trochu vykotlaná, sousedi že jim tam stíní...tak letos šla chudák pryč (je to bez ní teď divné...) a datel přišel o hnízdění. Letá hodně brzy ráno, když je v bytě klid...protože jinak sedí na stole kočka a mektá když tam vidí sýkorky, brhlíka či datla... to je frkot. Eva
. Ještě loni jsme měli na zahradě obrovskou třešeň..on tam pořád ťukal až třísky lítaly, tak jsem si říkala, no to je šikula, vytahává z toho nějakou verbež... a???? On si tam hloubil otvor na hnízdění a tak se nám tam vylíhli mladí datlíci... Jenže ta třešen byla obrovská, taky trochu vykotlaná, sousedi že jim tam stíní...tak letos šla chudák pryč (je to bez ní teď divné...) a datel přišel o hnízdění. Letá hodně brzy ráno, když je v bytě klid...protože jinak sedí na stole kočka a mektá když tam vidí sýkorky, brhlíka či datla... to je frkot. EvaRe: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Vidíš, a já měla kdysi venkovní teploměr a ten mi strakapoudi zlikvidovali. Rozklovali tu plastovou krytku at tak dloho do něj drbali, až teploměr upadl.
jadka píše:No nějak si neumím představit, že tahám našeho 8 kilového Hemingwaye za kůži, abych ho sundala s parapetu. Tak si akorát vyřvu hlasivky, a on si ze mnec vysloveně dělá p...l, počká až si sednu zpět do křesla a je tam zase.
jooo ty zvířátka tohle umí!Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Nám zase chodil datel vytahovat červíky z kovové trubky od karmy... to byl teprv bordel. Se až klepaly skleničky ve skříňce v kuchyni 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem myslela, že toho našeho štěňáka přerazím.. sázím ty včera koupené skalničky a on za mnou chodí a vytahuje je ven... teda on je zvědavý jak kočka a taky číhá jak kočka. Ještě k tomu jednoho dvouletého nezbedu a mám o zábavu postaráno.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Danuš babičky bývalá čuba Anetka zas dělala to, že babička chodila a sbírala šneky a vyhazovala je a ona je nosila zpět
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ta měla divné chutě, šneci nechutně slintají.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Toho drobečka mám doma. Pejsindě by se líbil. 

Ten by se líbil i mi. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Neříkej dvakrát nebo ti ho pošlu.
Jadko,stačí naznačit a na podzimní burzu dovezu.Syn je mají v práci jako dekoraci a občas se jim namnoží,tak už vyhrožoval,že si přinese domů.Jen nevím,jestli za ně něco chtějí,abych se nedivila:-(
Oni se mi líbí, ale další havěť domů už raději ne. Už tak nestíhám běhat kolem toho, co mám doma. Ale jsou krásní.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
juuu ten je pěknej, ale teda doma bych to nechtěla
pěkný den
pěkný den
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Kočko, škoda... hned bych ti ho importovala. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Babet to by už asi importoval manžel mě někam s tou naší havětí 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Mě už taky dlouho vyhrožuje. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pewi, to teda je! Vylíhl se u mě doma, měl asi 37 sourozenců co později šly do světa. Píďu jsem si nechala,za rok narostl na celou dlaň.
Jedináček nejsem a ani bych být nechtěla... ale 37 sourozenců.. fííííha:-D