Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Jsem ráda, že se sem vůbec dostanu, jenže je mi to prd platné. Nemám s kým plkat...
Babeto, ty nervy s čekáním, než mě to sem pustí, jsou děs. Přeju ti pěkný pátek a vlastně celý víkend, protože nevím, kdy se zas stavím 

ahojky po dlouhé době... taky mě to sejří to načítání. většinou než se to přenačte ty stránky tak ztratím nit a nevím na co jsem chtěla reagovat...
Jsme na tom všechny stejně. Taky to někdy vypnu dřív, než mě to sem pustí. Vůbec na to nemá vliv, jestli máme rychlý počítač.
Pro jistotu vám přeju krásný víkend. I když doufám, že se sem dostanu. Raději bych byla, kdyby nám trochu přálo počasí a vysvitlo taky sluníčko. Dnes je sice +6 °C (včera byl celý den mráz a náledí), ale je už dva dny mlha.
Pro jistotu vám přeju krásný víkend. I když doufám, že se sem dostanu. Raději bych byla, kdyby nám trochu přálo počasí a vysvitlo taky sluníčko. Dnes je sice +6 °C (včera byl celý den mráz a náledí), ale je už dva dny mlha.

Mně se to načítá docela rychle, sice o hodně pomaleji než normálně, ale v pohodě se sem dostanu. Jen přidání příspěvku je delší a přidání obrázku naprosto nemožný...
Tak jsem ráda, že je to u všech. Už jsem hledala chybu u sebe. Doufejme, že se to vylepší. Teď později večer je to lepší ale během dne katastrofa :(((
Chtěla bych o víkendu šoupnout ještě jedno vidko, tak snad to půjde.
Chtěla bych o víkendu šoupnout ještě jedno vidko, tak snad to půjde.
Janičko, na video už se moc těším.
Dobrou noc všem

Dobrou noc všem

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Janli, už teď se mi o tom zdá...
Krásný víkend všem.
Krásný víkend všem.

Tak holkýýýý, je to tam! 

Janli, a nemá to chybu
!
Přeji všem krásnou neděli
!
!Přeji všem krásnou neděli
!Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Děvčata, prohlížejte si to video. Žádný celovečerní film se mu nevyrovná. Nádhera

Nevíte někdo čim to je, že to forum tak blbne? Chtělo by to nějak řešit, jináč to tu upadne. :( Nebo založit nový?
Ahoj holky. Video móc hezký. Janli dík.Mně se taky dneska nepodařilo vložit fotky. Zkusím zítra znovu.

No, dneska se to načítá příšerně
!!!
!!!Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tak dneska mě to dostalo do kolen. Byla to tak „pekelná rychlost“ načítání fora, že se mi málem ten Asus zavařil
S chutí bych ho byla rozdupala na šrot. Až teď večer, nastojte, to běží normálně. Tak snad nám to alespoň pár dní vydrží!!!
S chutí bych ho byla rozdupala na šrot. Až teď večer, nastojte, to běží normálně. Tak snad nám to alespoň pár dní vydrží!!!
Jani, já jsem zase v šoku
z té rychlosti, jak to teď nabíhá. Ani nedomáčknu myš a už je to otevřené. Jen abych to nezakřikla 
z té rychlosti, jak to teď nabíhá. Ani nedomáčknu myš a už je to otevřené. Jen abych to nezakřikla 
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Čumím s otevřenou pusou. Co se stalo?
Trocha vánočního tvoření, v sobotu mne čeká další várka.
Jinak to nejde, musím Tě na všech vláknech jen chválit. Je to nádherné, jsi móóóc šikovná
. A navíc pro naši potěchu vše krásně fotíš a vkládáš sem.
. A navíc pro naši potěchu vše krásně fotíš a vkládáš sem.