Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Majko, přeji ti všechno nej, štěstí, zdraví, klid a pohodu jak v práci , tak v rodině a splnění všech přání
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Miki, jak už holky řekly, přeji ti to samé ať všeho máš dost!
Ahá, tak Mikča je takový opožděný dáreček. :-)
Tak já připíjím a přeju mnoho zdraví, štěstí, lásku, no a ten domeček... už se těším, až budeš dávat fotky domečku, jak budete šílet a makat a shánět a funět a prostě, už aby to bylo.
Tak já připíjím a přeju mnoho zdraví, štěstí, lásku, no a ten domeček... už se těším, až budeš dávat fotky domečku, jak budete šílet a makat a shánět a funět a prostě, už aby to bylo.
děkuju moc holky za přáníčka... pokaždé narozky slavím 26., jen mě skolila chřipka tak jsem zalezlá v posteli a piju horký čajíček...
Evi jo jo, opožděný dáreček to jsem přesně já...
Evi jo jo, opožděný dáreček to jsem přesně já...
Mikinko, tak prajem aj ja všetko len to najlepšie, hlavne zdravíčko nech poriadne slúži a nech sa darí plniť si svoje priania!!!
Jandi děkuju moc... zdravíčko už snad slouží a k vánocům jsem dostala poukaz na masáže - to jsem chtěla už snad 6 let... takže až mi bude úplně fajn, tak letím na masáže...
Dnes má narozky Jadka - tak vše nejlepší, hodně zdraví a štěstí a kytičky ať kvetou a utěšeně rostou!
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Vladi, krásné narozky. Ať jsi vždycky zdravá, ať máš hodné lidi kolem sebe a ať ti štěstí přeje...
Díky za přání !
Vladi... jen a jen to nejlepší a moře krásných kytek...
Věruško, k Tvým dnešním narozeninám přeji vše nejlepší, hodně zdravíčka, štěstí, pohody a pěstitelských úspěchů
Taky stojím v řadě s virtuální kytkou a přeji štěstí, zdraví, jen samá nej !
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Věruško naše milá taky ti přeju vše nej nej a hlavně zdravíčko k narozkám
Taky přeji k narozkám hlavně zdravíčko, štěstí a pohodičku!
Verusko... Taky preju hodne stesticka a zdravicka a samozrejme pestitelskych uspechuuuuu.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Ani já nesmím zůstat pozadu a přeji Věrce i Kotěti pevné zdraví, přáníčka až na dně dušičky aby se vyplnila, klidný spánek a spoustu rozkvetlých květinek.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Dášenko, dostala jsi krásné kytičky, tak ať ti dělají radost a přeji ti k narozeninám ještě dlouhá léta ve zdraví.
Babett, moc děkuji, ty dvě orchidejky jsem si objednala přes tvůj odkaz od pani Evy
Martinko-Febro, Vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí , pohody a pěstitelských úspěchů