Další pokojovky
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Další pokojovky
no jo hold kdo umí ten umí.
Paci ty pojedeš do Prahy vlakem nebo autem? Já abych věděla jak ti zabalit kytičky, hlavně ty orchidky
Paci ty pojedeš do Prahy vlakem nebo autem? Já abych věděla jak ti zabalit kytičky, hlavně ty orchidky
modrakocka1 píše:no jo hold kdo umí ten umí.
Pojedeme , my jezdit neumíme.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je bezva to ti to dám do banánovky, ty orchidky budete muset přesadit a nějak opečovat, vypadají chuděrky bídně
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
hele co jsem si zas předevčírem koupila vypadá jak šeflera akorát je malinká, název si teda nepamatuju
Jeden snímek z práce (je to asi 10 dní staré),polovina květů už je pryč. Chuděra je asi 3 roky nepřesazená, dobře počítejte, je tam 5 stvolů ,každý měl 4-5 poupat. V květináči je mama cibule (už taky bude mít dobrých 10 let) a 3 dcery. A jak vidíte, daří se jim
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
ten je nádherný, já mám dva a musím je dát z kelímků do květníků, ale jestli mi někdy vykvetou to je ve hvězdách
- terka.k2
- Kontaktovat uživatele:
Helenko ...to je nááádhera...škoda,že nejste blíž...hned bych se k vám vnutila na návštěvu ..
terka.k2 píše:Helenko ...to je nááádhera...škoda,že nejste blíž...hned bych se k vám vnutila na návštěvu ..
i dojedou daleko, dokonce i do Brna. My jsme byli za masožravkama taky až v Liberci. Na Tilandsie jezdíme mezi HK a Jičín, když jde o kytičky, žádná vzdálenost není nepřekonatelná. A k přátelům vůbec ne.
Ahoj Děvčata, teda z vašich kytiček až zrak přechází... Mám doma Amarylis, asi červený, ale pořád mu rostou jen listy a květy nikde, tak nevím co s tím, asi dělám něco špatně (to už skoro 2 roky)..... S orchidejema je to podobné, hnojím, opatrně zalévám, mám je na východní straně a žádný květ (od té doby co jsem si je dovezla z OBI)..... Nemáte náhodou někdo velikonoční kaktus - že bych poprosila o lísteček k zakořenění, na oplatku můžu nabídnout jinou kytičku po dohodě. Zdraví Jana - Bublinka
Bublinko mě vždycky vketli jen ty z obchodu doma pěstované nikdy.
No právě :-(....
rozkvetl mi už i červený vánoční kaktus
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
to je tak krásná voděnka, už se na ní těším, udělím jí čestné místo. Doufám že mi jí kočky zas nezlikvidují
Dnes som si kúpila primulku zvláštnej farby...
jo Rženka,ja som predvlani kúpila v troch fabách takéto zvláštne,bola som z nich celá rozkokošená,dokonca som ich nechala na chladnej chodbe na schodišti aby mi dlhšie kvitli,potom som ich vysadila do záhrady,do jesene tam boli a na jar po nich ani slichu ani vidu....škoda sú fakt nádherné,však ???
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Růženko ten je krásný. já dostala na jaře od babičky 3 tyhle velkokvětý petrklíčky ale jeden jsem ulila, dva jsou nádherný a dala jsem je do přenosného kulatého truhlíku tak je na zimu uklidím do chodby nebo spíš jen na verandu. a taky mám novýho petrklíčka
no teda holky, to jsou ale krásný petrklíče
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
že jo, já ho viděla a hned jsem štrachala drobáky
je neskutečnej. taky bych lovila v peněžence