Zahrada
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zahrada
jééé pacinko chceš vyměnit bílou puškynii za modrou? a bílou čemeřici za růžovou? na ty mini kosatečky jsem dneska taky koukala, měli žluté, tmavě modré, fialové a světlounce modré ale přišlo mi že to měli přemrzlé
modrakocka1 píše:jééé pacinko chceš vyměnit bílou puškynii za modrou? a bílou čemeřici za růžovou? na ty mini kosatečky jsem dneska taky koukala, měli žluté, tmavě modré, fialové a světlounce modré ale přišlo mi že to měli přemrzlé
Ta čemeřice není čistě bílá, původně měla světlemodré čárky a věkem jí nějak vybledly. Ale píšu si, že mám vzít do Prahy puškinii, čemeřici i nějaké kosatečky.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no a mám ti dovézt ty modré pušky a růžovou čemeřičku?
modrakocka1 píše:no a mám ti dovézt ty modré pušky a růžovou čemeřičku?
Když dovezeš, budeš moc hodná. Děkuji.
Ivi hortenzie nádherná, doufám, že ti taková zůstane. Ostatní kytičky taky, ale tu ošklivou potvoru sis mohla nechat
Packa taky obdivuji tvoji zahrádku.
Mi se zažlutil záhonek krokusama, vylezly ,dá se říct přes noc.
Packa taky obdivuji tvoji zahrádku.
Mi se zažlutil záhonek krokusama, vylezly ,dá se říct přes noc.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Packo už jsem si to napsala do blbeníčku
Ahojte! Pozerám sa na vaše krásky a spomenula som, že tú puntíkovú fialku mám aj ja. Musím si tento víkend vytiahnúť kvetináče so snežienkami, fialkami a ostanými jarnými kvetinkami. Mám ich ešte zazimené..
Helenka, krásne horce, ja by som rada mala na záhradke t poschodový, určite ho máš, alebo poznáš. Máš Ty len štastie, že obaja máte ten istý koníček a nikto Ti nehundre doma, že si pridávaš zbytočnú robotu.
Helenka, krásne horce, ja by som rada mala na záhradke t poschodový, určite ho máš, alebo poznáš. Máš Ty len štastie, že obaja máte ten istý koníček a nikto Ti nehundre doma, že si pridávaš zbytočnú robotu.
Růženko, děkuji Ti za pochvalu. Poschoďový hořec mám taky (Gentiana pyramidalis), ale hořce se většinou množí jen ze semen - to já neumím. Jen u některých lze dělit trsy (např. Acaulis, Clusii,...). Já jsem chtěla darovat jedné paní kus bílého Acaulisu a zahynul mně i jí. Musí se s nimi opatrně.
Toho, že si s manželem takto rozumíme, si moc vážím.
Jsem vdaná podruhé a první muž by mi to netrpěl, natož aby spolupracoval (i když byl lesník).
Toho, že si s manželem takto rozumíme, si moc vážím.
Jsem vdaná podruhé a první muž by mi to netrpěl, natož aby spolupracoval (i když byl lesník).
- terka.k2
- Kontaktovat uživatele:
Krásně vám to děvčata kvete...už se taky těším až sleze sníh a bude všechno samý květ (i když mám alergii)..za tu krásu to stojí ..
Packa, ako som písala, keď mi muž dokončí zemné práce na záhrade, určite so ho objednám.
Mikina - so Sieberzom som mala zatial len dobré skúsenosti. Zasielajú dobre zabalené, silné a zdravé kvetiny. Všetko od nich sa mi ujalo.. Tento rok som si ale nič neobjednala u nich, lebo veľmi išli hore s cenami. Chcela som od nich mexican lime - minulý rok ho mali za 7,90 a teraz o 2O.-€ viac.
Mikina - so Sieberzom som mala zatial len dobré skúsenosti. Zasielajú dobre zabalené, silné a zdravé kvetiny. Všetko od nich sa mi ujalo.. Tento rok som si ale nič neobjednala u nich, lebo veľmi išli hore s cenami. Chcela som od nich mexican lime - minulý rok ho mali za 7,90 a teraz o 2O.-€ viac.
posílám jaro i od nás :)
Alenko, krásně Ti to kvete. Asi máte zahrádku na výsluní. My máme mrazovou kotlinku, tak máme všechno později.
Helenko, vždyť Tobě to taky kvete jako o závod
Pravda je, že když se tam v této době dva dny nedostanu, je to skok.
Taky bych mohla vyfotit,, kolik nám tam plave
Taky bych mohla vyfotit,, kolik nám tam plave
Evuško, tady posíláme pro Tebe a Tvého muže něco z naší zahrádky. Je to taky tatínkova slabost.
Pokračování jindy
Pokračování jindy
packo ...taky mám několik denivek,ale jsou vloni nové,takže všechny mi ještě nekvetly...takže vím s kým budu měnit...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
teda ty denivky jsou úžasné, ale neříkej mi, že ti už kvetou? to jsou loňské ne? já mám klasickou žlutou a oranžovou, ale mám v plánu pořídit tak 2 - 3 nové druhy. Vypadají jako lilie
modrakocka1 píše:teda ty denivky jsou úžasné, ale neříkej mi, že ti už kvetou? to jsou loňské ne? já mám klasickou žlutou a oranžovou, ale mám v plánu pořídit tak 2 - 3 nové druhy. Vypadají jako lilie
Ivanko, to víš, že ještě nekvetou, to byla reakce na to, že Evuška psala, že její muž je má rád. I u nás je to spíš sortiment mého muže. Ale my máme rádi oba všechno, tak se to tak dělit nedá.
krásný denivky, mám taky asi 7 druhů, 2 mám nový od loňska, ještě nekvetly, pak mám ty dvě obyčejný - žlutou a oranžovou a pak 3 krasavice od pana Basíka