Zahrada
Re: Zahrada
Musím sem dát fotku klematisu. Už ho mám třetí rok a je čím dál hezčí a voní jako piškoty.
A květy...
A květy...
Evuško, je nádherný a nějak brzy kvete. Nám ještě klematisy nekvetou.
Nádherný, taky na to zírám, Helenka mi vzala otázku z úst. U nás teprve mají snahu růst, ani poupě vidět není. Takhle kvete celé léto? Uvažuji o nějakém takovém, že bych s ním popnula strom, mám takovou chvojku, co je tak na půl zelená, už jsem si říkala, že bych ji řízla (zase jsem to prošvihla, jsou tam hnízda), ale pak mne napadlo, že by se na něm klematis pěkně vyjímal. Jen bych ho asi musela z počátku více zalívat, protože pod tím stromem moc vody nebude.
Já už jsem natěšená z vistárie, po snad 5 letech mi prvně pokvete, akorát nevím, co to mám za druh, že už je zelená a ještě květy nerozkvetly ( a to už je 3 týdny tahám očima a div jim nezpívám). Teď se jen hrozím, aby nepřišel mráz nebo nějaké kroupy a já se vůbec dočkala.
Já už jsem natěšená z vistárie, po snad 5 letech mi prvně pokvete, akorát nevím, co to mám za druh, že už je zelená a ještě květy nerozkvetly ( a to už je 3 týdny tahám očima a div jim nezpívám). Teď se jen hrozím, aby nepřišel mráz nebo nějaké kroupy a já se vůbec dočkala.
To je druhem. Kdybych uměla fotit, je tam vidět nerozkvetlé poupě Prezidenta, ten pokvete tak za týden.
Vlaďko, kvete tak 14 dní, jen takhle na jaře. Pak už nic :-(. Ale z leva je růže, tak za měsíc bude další paráda. Z druhé strany je túje,, tak jsem myslela, že ho pustim na ni, ale zatím ho držím na plotě. On je dost vzrostný, kdybych ho nestříhala, túje už je porostlá celá. Na té chvojce by mu to taky slušelo.
Vlaďko, kvete tak 14 dní, jen takhle na jaře. Pak už nic :-(. Ale z leva je růže, tak za měsíc bude další paráda. Z druhé strany je túje,, tak jsem myslela, že ho pustim na ni, ale zatím ho držím na plotě. On je dost vzrostný, kdybych ho nestříhala, túje už je porostlá celá. Na té chvojce by mu to taky slušelo.
Evi, krásný! Mám je ráda, pár jich tu taky mám, ale tyhle botaniky mi tu nějak nejdou. :(
Tak něco od nás. Krásný den - u nás deštivo, ale bylo už sucho... deště bylo třeba.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Eviku, macešky mám moc ráda. Dala jsi mi semínka kejklířek, ale nic z nich mít nebudu. Vylezla a popadala.
Kejklířky jsou vděčné. A pěkné. Jestlis nevysela všechno, zkus je rovnou vyset ven.
Včera jsem začala fotit na zahradě, ale vyhnal mě déšť. Tak jen pár foteček.
Primulky
Orlíček se štěničníkem vpředu
Lewisie
Asperula
Božskokvěty
Pivoňka
Primulky
Orlíček se štěničníkem vpředu
Lewisie
Asperula
Božskokvěty
Pivoňka
Heli, pokochala jsem se, pivoňka úžasná!
Tak já taky něco přihodím. :))))
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, pivoňka moc krásná. Tu bych jednou do zahrady chtěla.
Jani, ty saracenky závidím. Máš to tam i jinak samý květ.
Jani, ty saracenky závidím. Máš to tam i jinak samý květ.
Janičko, u tebe je to jako v ráji.
Betty, na podzim mi to připomeň, kousek odkopnu.
Betty, na podzim mi to připomeň, kousek odkopnu.
Krásné.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, neměla jsem v úmyslu loudit, ale budu za kousek ráda.
Jani, krásná oddechující zahrádka... i když tam vidím velký kus tvé práce, moc pěkné. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jé, děvčata, máte krásné zahrady. Helenko, takovou chlupatou pivoňku jsem snad ještě neviděla, je krásná. A ty tvoje primulky, no něco úžasného.