Přidám taky trošku pro potěchu oka...
Zahrada
Re: Zahrada
Přidám taky trošku pro potěchu oka...
Až se dostanu na zahradu, taky něco nafotím. Dnes manžel fotil kousek zahrady, aby mi ukázal, jak tam pracuje, tak dávám snímek k nahlédnutí i vám.
Helenko, má to vzorně vyrovnaný! :)))
Evuško, chválím, chválím.
Taky spěchám s chválou a žasnu, jak to máte čisťoučké bez plevílku...
Dnes jsem přinesla prvních pár ředkviček na ochutnání.
Dnes jsem přinesla prvních pár ředkviček na ochutnání.
Heli, to jsou lány.
U nás sice krásně prší (no, teď už by to zase chvilku mohlo přestat), ale bohužel to odnášejí narcisy, ty plnokvěté se začínají lámat (klasicky jako vždy, když prší).
U nás sice krásně prší (no, teď už by to zase chvilku mohlo přestat), ale bohužel to odnášejí narcisy, ty plnokvěté se začínají lámat (klasicky jako vždy, když prší).
Krásně vám to kvete.
Mikčo, máš krásné narcisky, a lithodora má nádherně modrou barvu. Manžel tu zahrádku fotil za deště a na narcisech je to znát.
Děkuju, Helenko. Narcisy miluju. A díky za identifikaci modré kytičky. Nedávno jsem ji koupila s tím, że je to trvalka.
Mikčo, lithodora je sice trvalka, ale choulostivá. V zimě chce nakrýt, nebo dát do skleníku. Moje letošní zimu přežila venku, byla přikrytá chvojím, zatím nekvete.
Majko, nádhera, ať se ti dál daří zvelebovat zahradu!
Vlaďko, děkuju. Snad to do té doby, než se přijedete podívat, zvládnu. ☺
Helenko, děkuju za info.
Helenko, děkuju za info.
V plném květu... jen tu vůni nelze přibalit...
My si ji dokážeme představit.
Ale já už některé hyacinty otrhala, už je po kráse i po vůni.
Ale já už některé hyacinty otrhala, už je po kráse i po vůni.
Evičko, Stříbrsko je proti vám přece o něco výš, tak se musíme i na krásu květů těšit dýl... 

Jani, ty máš trávník přesně podle mého vkusu! 

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, trávník s bídou stačím posekat, jinou péči ode mě nedostává. Navíc mnohde rostou kytičky, které tam zůstaly při zužování záhonu nebo cibulky, které odnesly myši a nestačily je zlikvidovat...