Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Mě by zajímalo, odkud pocházejí takové ty fotky slunného, barevného, krásného a pohodového podzimu. To, co se tu předvádí posledních 14 dnů, se mi vůůůůbec nelíbí.
Evuško, já to vím - to je vybarvené v Gimpu... (program na úpravu fotek). 

pele píše:Jéé, Marti, tys mě rozesmála...
Občas mám dobrý nápady, třeba že by se odbouraly v práci pátky jako příprava na víkend, a pondělky jako dobíhající víkend... a mezi tím ty tři dny tak max poloviční výkony, aby to nebylo dlouhý... ale taky to neprošlo, tady petice nepomůžou.

Nejhorší je prvních pět dnů, pak už to jde... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Dobré ráno, pane Vráno... tak si přejeme s dětmi, když se vyspíme... 

No, holky, já mám kytiček dost, ale na jaře bych chtěla si objednat strepsíky.
My jsme byli na hřbitově a londali jsme Kolonádou. :-)
No, tak mi to nedá sem hodit dva obrázky: jeden z rána 20. listopadu od nás z okna, druhý včerejší úlovek z vycházky na rozhledny Bramberk a Slovanku. Fakt jsme to nearanžovali sami, medvěd alkoholik se tam občerstvoval již před naším příchodem. Kéž by nám podzim ještě vydržel...
Né 20. listopadu, ale října, přece...!
Nám je to jasné
, je to moc krásné. U nás dnes šedivo a chčije a chčije. 
, je to moc krásné. U nás dnes šedivo a chčije a chčije. 
U nás taky Kemr a Kemr, celou noc i teď.

Zuzi, to říkáme podle filmu Na chalupě u lesa, kde Kemr říkal to památné Ch...e a ch...e... My místo jeho výroku říkáme jeho jméno. Původně kvůli dětem (každý věděl, o co jde) a zůstalo nám to.
....v podstatě to neznamená nic jiného než jen to, co napsala Helenka. A velké Ká napovídá, že se jedná o jméno notoricky známého herce. 
Jo? Tak nám prozraď, co. Rády se poučíme. Pokud je to hovorově (ale nikdy jsem to neslyšela) označení... ehm, něčeho, tak by se to ve spojitosti s deštěm sotva použilo. :)