Další pokojovky
Re: Další pokojovky
Pewi..tak tak ten rohlík je jak bageta...???
Holky děkují za rady dělám asi mnoho chyb,mám ještě jednu o polovinu menší a ta je v pohodě.
Asi málo zalévám u radiátoru nebude je tam k vůli stromečka,ale začala chřadnout už dříve i když byla na dobrém místě,
ještě jednou děkují.
Asi málo zalévám u radiátoru nebude je tam k vůli stromečka,ale začala chřadnout už dříve i když byla na dobrém místě,
ještě jednou děkují.
Já ji měla do nedávna kousek u radiátoru a zdá se mi,že jí to nevadilo.Byla v pokoji u dětí a už ji tam nechtějí:-(,tak pro ni musím najít jiné vhodné místo .Doufám,že najdu,to pořád tu šibuju po baráku a pak se divím,že něco odejde.
ahoj holky, taky přidám svoje sloní nožky :-), ty menší na stojanu byly taky malinké jako ta Ivanky a takhle krásně rostou, už se jim začíná i ta noha trochu protahovat a dělat
Magdalénko, ta s krátkýma nohama je nádherná
asi lépe umístitelná. Ta naše vysoká nás pomalu vytlačuje z bytu a manžel ji nechce dát pryč
. I když taky dobře, nesmí nás moc ke stolu 
asi lépe umístitelná. Ta naše vysoká nás pomalu vytlačuje z bytu a manžel ji nechce dát pryč
. I když taky dobře, nesmí nás moc ke stolu 
holky máte krásné nolinky. já mám doma taky jednu. není sice tak hustá jako od Magdičky, ale má šílené dlouhé šlahouny.....
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
teda Magdi ta nižší je pořádná vlasatice. Jsou krásné doufám, že ta moje prďola taky bude jednou takový krasavec
holky moc děkuju za pochvalu
. Tu velikou máme na skříňce u televize, tak nepřekáží. Mám jí skoro 2 roky a už jsme jí koupili takhle velikou, stála 400,- no tak to nekupte
Ivanko neboj se, fakticky ty menší - jsou tři v květináčku, už sem to tak koupila, tak je nechávám spolu - proto vypadá tak "vlasatě" byly tak mrňavý jako ta Tvoje, takže vydrž a vyroste určo, těmhle je už 8 let, co je mám doma
. Tu velikou máme na skříňce u televize, tak nepřekáží. Mám jí skoro 2 roky a už jsme jí koupili takhle velikou, stála 400,- no tak to nekupte
Ivanko neboj se, fakticky ty menší - jsou tři v květináčku, už sem to tak koupila, tak je nechávám spolu - proto vypadá tak "vlasatě" byly tak mrňavý jako ta Tvoje, takže vydrž a vyroste určo, těmhle je už 8 let, co je mám doma
mikina píše:...já mám doma taky jednu. není sice tak hustá jako od Magdičky, ale má šílené dlouhé šlahouny.....
proto jsem jí koupila ten stojánek, původně stála na skříni, ale tam nebyli vidět ty vlásky, takže na stojánku je to v pohodě
Magdalénko, tu naši bych na žádnou skříň nepostavila. Ono se to na té fotce nezdá, ale ona je větší než mých 150 cm výšky, jak to hned vyfotil můj muž svým ježíškovským foťákem
Máš mě tam v teplákách.
Máš mě tam v teplákách.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Helenko vedle té své slonice vypadáš jak skříteček
Ivanko, spíš jak toho slona samice 

Jéééjda Helenko tak to je fakt obria slonia noha,je nádherná...no ako všetky tvoje kvetiny !!!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jůůůůůů, to teda čučííím. Heli, je překrásná. Takovou jsem si chtěla kdysi koupit, ale když jsem viděla tu cenu, přešla mě chuť.
tééééda Helenko, to koukám na drát jako blázen, je fakt ohromnááá a sluší vám to tam holky 

velice sympatizuji s lidmi, kteří mají cca 150 cm výšky :-D ale někdy je to děs, nedosáhnout na skříňky v kuchyni....
Pewi,
v kuchyni jsem si nechala udělat zvýšenou podlahu, mám po ruce vždy malé i velké schůdky a na lehčí věci, třeba v pracovně, mám prodlouženou ruku.
v kuchyni jsem si nechala udělat zvýšenou podlahu, mám po ruce vždy malé i velké schůdky a na lehčí věci, třeba v pracovně, mám prodlouženou ruku.
Jo, tak to je dobrá věc:) My máme maličkou garsonku a bohužel neni naše, takže zvýšená podlaha nepřipadá v úvahu a kdyžtak si vezmu židli. Ale když jsem v chumlu lidí, tak jsem ztracená :-D
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ale holkýýý, vždyť co je malé to je milé. Moje maminka měří 153cm. Vždycky říkala, že stejně vysoký byl i Napoleon a jaký to byl vojevůdce!