Zahrada
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zahrada
no já mám štěstí, že manžovi se kytky líbí a má rád, když to kolem domu kvete a já mám ráda když i do toho nekecá
Ahoj a přeju hezký den i tady.
Tak Packo,ty jsou super.Myslím,že tu předposlední máme taky.
My taky nemáme ty oblíbené až tak vyhraněné,to je jasné.Jenže já bych radši nějaký prostě kvetoucí záhon s trvalkami a kameny a mám i barevné buxusy.No a když jsem si ten záhonek na takovém místě,kde byla spíš navážka a nic tam nerosto,upravila a osázela,v tu ránu mi tam manžel chtěl cosi narvat a odryl oměj a třemdavu,najednou objevil montbrécie a kniphofii a eremurus a už jsem ho hnala lopatou
My máme tu zahrádku tak mrňavou,že to ani jinak nejde,aby to bylo rozdělené.
Tak Packo,ty jsou super.Myslím,že tu předposlední máme taky.
My taky nemáme ty oblíbené až tak vyhraněné,to je jasné.Jenže já bych radši nějaký prostě kvetoucí záhon s trvalkami a kameny a mám i barevné buxusy.No a když jsem si ten záhonek na takovém místě,kde byla spíš navážka a nic tam nerosto,upravila a osázela,v tu ránu mi tam manžel chtěl cosi narvat a odryl oměj a třemdavu,najednou objevil montbrécie a kniphofii a eremurus a už jsem ho hnala lopatou
My máme tu zahrádku tak mrňavou,že to ani jinak nejde,aby to bylo rozdělené.
Když už takhle denivkujeme, taky přidám jeden vzpomínkový
ahojky, tak to budu muset asi taky zajet na zahrádku mrknout, jestli už mi kvetou krokusky . ale jak to vidím tak snad jo.
Jo a včera jsem si koupila v zahradnictví keřík Zlatého deště (já tomu tak říkám, možná že u vás je to něco jiného) a jen za 39 kaček, takže nejpozději v sobotu ho musím zasadit
Jo a včera jsem si koupila v zahradnictví keřík Zlatého deště (já tomu tak říkám, možná že u vás je to něco jiného) a jen za 39 kaček, takže nejpozději v sobotu ho musím zasadit
tak menža rozhodl za mně, z práce jedeme na zahradu, takže doufám že krokusky kvetou
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ivanko hezky ti to kvete. Prosímtě, to co jsi mi poslala v tom pytlíčku jsou sněženky???? omlouvám se za neznalost, ale pokud nekvetou
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
jo ty cibulky jsou sněženky, a ten kus rostlinek s trávou jsou ty sedmikrásky
modrakocka1 píše:jo ty cibulky jsou sněženky, a ten kus rostlinek s trávou jsou ty sedmikrásky
tak sedmikársky jsem poznala, je tam pár květů
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no tak vidíš, a za dva tři roky jich budeš mít plnou zahradu
modrakocka1 píše:no tak vidíš, a za dva tři roky jich budeš mít plnou zahradu
Ivy to budu moc ráda,
a ani neumím zdraviti. ahojky v dnešním dni
Tak co,Majko, krokusky kvetou ?
Vlaďko zatím se klubou, viděla jsem že bude žlutý, ale já jsem jich moc nesadila.........ale koukám že se hezky rozrůstají u vás na zahradách
tak to snad bude příští rok bohatší
Jestli to stihnu, nafotím i ty svoje.
už se těším na fotečku
Tak jsme se vrátili ze zahrady, něco povečeřeli, a spěchám vám ukázat, co mi dneska kvete
a ještě překvapení, které mě čekalo na zahrádce u kamarádky
a ještě překvapení, které mě čekalo na zahrádce u kamarádky
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
ty modré irisky měli v Libverdě na ně jsem koukala a rozhodovala se je vzít ale byli nějaké přemrzlé
modrakocka1 píše:ty modré irisky měli v Libverdě na ně jsem koukala a rozhodovala se je vzít ale byli nějaké přemrzlé
Mám Ti vyrýpnout ten co je bokem?