Zahrada
Re: Zahrada
Ty delospermy mám taky ráda, zatím mám rozrostlou tu fialovou, tak asi roste nejrychleji... žlutou a růžovou mám malou... i ty dračíky jsou prima.
To je krása!
V tom vedru jsem se na zahradě pokusila o pár fotek, ale moc se toho nedalo fotit, slunko hodně zkresluje barvy.
Denivky
Řebříček
Lupiny nepěstuji, ale červená mě zaujala, tak jsme ji pořídili
Veronica
Denivky
Řebříček
Lupiny nepěstuji, ale červená mě zaujala, tak jsme ji pořídili
Veronica
Máš to moc pěkné
Denivky jsou nádherné!
Řebříček mám jiný, ale moc se mu tu nelíbí, je ubohý.
Veronika taky nic moc, jen tři květenství. Ale lupina mi vykvetla snad po deseti letech. Sice růžová, ale prvně přežila útok slimáků.
Řebříček mám jiný, ale moc se mu tu nelíbí, je ubohý.
Veronika taky nic moc, jen tři květenství. Ale lupina mi vykvetla snad po deseti letech. Sice růžová, ale prvně přežila útok slimáků.
Nádhera!
Já mám taky denivky v plném květu... a lupina zrovna nájezd slimáků nepřežila... smlsli si na ní, když začínala růst...
Helenko, krásně vám to kvete. Denivky máš nádherné. Záhonky máte pěkně čisté!
Nemůžu se s vámi srovnávat, ale přece jen taky něco přidám:
Denivek zatím kvete jen pár.
Lilie jsem musela vybrat ze záhonu, likvidovaly je myši. Ani ve velkém květináči jim nesvědčilo. Snad se jim to takhle bude líbit...
Denivek zatím kvete jen pár.
Lilie jsem musela vybrat ze záhonu, likvidovaly je myši. Ani ve velkém květináči jim nesvědčilo. Snad se jim to takhle bude líbit...
Taky moc pěkné.
Nádhera, zvlášť ty lilie!
Janičko, máš kytičky nádherné. Ty lilie na zimu odnášíš domů?
Já nechávám lilie v květináčích venku. Ale jedny mizejí, asi málo hnojím, a druhé jsem podělala, když jsem do nich dloubala a rozdávala. Tak musím obnovit.
Děvčata, děkuji! Lilie v zemi mi likvidovaly myši. Pak jsem je přesadila do velikých plastových květináčů a zapustila do země. Tam se cibulím nedařilo. Pak jsme do betonových skruží vyložili drátěné pletivo, do kompostové zeminy jsem nasázela zbytek lilií a taky nově koupené... Snad už jim to takhle bude vyhovovat. Zimu taky přežily venku. Měla bych mít taky tu "kostelní", snad vykvete. A budou ještě další. Jestli se jim takhle bude dařit, ještě dokoupím další.
Loni od Evušky - měla jeden květ. Letos se trošku víc snaží...
Aktualizováno 9. 7. - abych ji nevkládala znovu, vyměním fotky, jak pěkně rozkvetla.
Aktualizováno 9. 7. - abych ji nevkládala znovu, vyměním fotky, jak pěkně rozkvetla.
Naposledy upravil(a) vosička dne úte 09. črc 2019 17:25:53, celkem upraveno 1 x.
Krásná barva.
Fotky z minulého týdne.
Denivka
Acantholimon glumaceum
Monarda
Hrachor, který jsem sela tři roky a nic. Loni ho vysel manžel a toto je on. Teď vyrostly i ty moje a máme ho na více místech
Floxy
Rudbekie
Denivka
Acantholimon glumaceum
Monarda
Hrachor, který jsem sela tři roky a nic. Loni ho vysel manžel a toto je on. Teď vyrostly i ty moje a máme ho na více místech
Floxy
Rudbekie