Ale asi se má ráda a nechce přijít o kejhák. Myslím, že náš kocourek to odnesl svým mladým živůtkem, chudinka bílej.Čo nám práve... (slina přinese :-)
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
No, u nás by teda WC pro kočky venku asi moc na nic nebyl. Micka nechodila, ani když ho měla v bytě. Ta nejraději mezi angrešty, můra. Tak jí vždycky nadávám, že je to nevychovaná kočka, když neví, že má chodit k sousedům.
Ale asi se má ráda a nechce přijít o kejhák. Myslím, že náš kocourek to odnesl svým mladým živůtkem, chudinka bílej.
Ale asi se má ráda a nechce přijít o kejhák. Myslím, že náš kocourek to odnesl svým mladým živůtkem, chudinka bílej.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno a pěkný den. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Krásný sluníčkový den přeji i já.

Ahoj holky, tak se hlásím z postele. :-)
Dostala jsem nějakého bacila, jsem na antib. a totálně vyřazená z boje už od soboty. Ale už je to lepší, capkám po bytě, ale na tůru to ještě není.
Jinak mě překvapily kohlerie, vyrážejí asi květy? Musím to nafotnout, ale teďka se mi ještě klepou nohy, a jsem ráda, že dojdu na toaletu. Ale snažím se už fungovat normálně. Včera přišel manžel, že lidi chodí v kraťasech a lížou zmrzlinu, kdežto já se musím potit v posteli.
Dostala jsem nějakého bacila, jsem na antib. a totálně vyřazená z boje už od soboty. Ale už je to lepší, capkám po bytě, ale na tůru to ještě není.
Jinak mě překvapily kohlerie, vyrážejí asi květy? Musím to nafotnout, ale teďka se mi ještě klepou nohy, a jsem ráda, že dojdu na toaletu. Ale snažím se už fungovat normálně. Včera přišel manžel, že lidi chodí v kraťasech a lížou zmrzlinu, kdežto já se musím potit v posteli.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zuzko, pořádně se vypoť a fotni, co nového. Mně kohlerie taky narůstají, ale jen jedna je celkem slušná, ostatní jsou zatím pidi. Co mě těší, jsou achimenesy, konečně se vylouply ze země.
Evuško, co petunky? Máš z nich něco? Já budu dneska přesazovat. Snad z nich něco bude.
Evuško, co petunky? Máš z nich něco? Já budu dneska přesazovat. Snad z nich něco bude.
Zuzko, přeji rychlé uzdravení...
Dano, ty pěstuješ už i achimenesy? Si děláš srandu, ne???
Dano, ty pěstuješ už i achimenesy? Si děláš srandu, ne???
Babetto, něco tam raší, jenom jsem zalila, byly suché. Co to je netuším, ale myslím si, že to budou květy. Jedna kohlerka je jako žížala tenká. Ale ostatní jsou silné, tak uvidím.
Achimenesy jsou už 3-5 cm vysoké, některé vyšší.
Achimenesy jsou už 3-5 cm vysoké, některé vyšší.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evi, přece nezůstanu pozadu. Málo sem chodíš, jinak by ti to nemohlo uniknout.
Dano, taková důležitá věc mi unikla...???
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, Evi, pořád jsem brečela, že mi nelezou z hlíny.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný den přeju.
Teda, holky, já ty mršky honzule chodím denně očumovat a oni si klidně ještě někteří čumí pod zemí. Ty letos pokvetou tak možná na Vánoce, jak to tak vidím.
Teda, holky, já ty mršky honzule chodím denně očumovat a oni si klidně ještě někteří čumí pod zemí. Ty letos pokvetou tak možná na Vánoce, jak to tak vidím.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Ivanko, nic si z toho nedělej. Mně taky ještě achimenesy nevylezly, a to už je mám taky pěkně dlouho zasazený. Taky denně očumuju a nic... pořád nic. Budeme mít alespoň pěkný kytičky na Vánoce, to už holkám nic nepokvete. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Mám některé tak 5 cm, ale jiným koukají jen špičky.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No já je sázela začátkem března, takže už to bude málem 2 měsíce, tak to si mršky dávají setsakra na čas.
Ivanko, prosím tě, myslím, žes to byla ty, co jsi řešila, že ti pestří lísty u achimenesů, aniž by byly pestrolisté. Nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, ale teď se mi to taky stalo u Ice Tea od Saliby, a to teda na všech. Jak jste to prosím tě vyřešily?
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Maruško, nijak, vůbec si toho nevšímej, Ice Tea to dělá každoročně a jen na mladých listech, myslím se tomu říká spontánní pestrolistost, a jak ti poroste, tak se to (bohužel ) ztratí.
Aha, já jsem si toho právě loni nevšimla. A musím říct, že je to moc hezké, tak škoda, že zmizí, potfora.
Holky, potvrzuji potvrzené. Ice Tea i Saliba pestřily jako diví. Ale další listy už jen zelené. Mikčo, mně se to taky líbí, škoda, že to nezůstane. Yellow Queen od kočice (loni) už pomalu kvete. Ale já jim teď ve skleníku zatnu tipec, :) aby tak nechvátaly.
Jani, a myslíš Amie Saliba, Serge Saliba nebo Raluca Saliba?
Myslete taky trochu na lidi, co to tolik nebo vůbec ještě neznají... Jak se v tom mají orientovat, když si povídáme ve zkratkách? :-(
Myslete taky trochu na lidi, co to tolik nebo vůbec ještě neznají... Jak se v tom mají orientovat, když si povídáme ve zkratkách? :-(
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz