Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Haničko, přeji ti k svátku vše, co už napsala děvčata. Hlavně zdraví a pevné nervy. 

Hani, taky se přidávám ke gratulaci ke tvému dnešnímu svátku. Přeju zdravíčko, štěstíčko, a jak se psalo výše - trpělivost s námi se všemi. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Hanko, k svátku ti též přeji vše nejlepší. Dobrou náladu, málo starostí a jako vždy především pevné zdravíčko.
Všem Haničkám přeji hodně zdraví, štěstí, splnění všech přání, a ať, Haničky, jen kvetete.Re: Přání, gratulace
I já se přidávám a všem Haničkám vše nejlepší k jejich dnešnímu svátku!
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidávám a přeji ti, Haničko, k svátku všechno nejlepší, hodně zdravíčka, spoustu krásných kytiček a moře pohody, trpělivosti a lásky. 

Perličko, přeji ti k dnešním narozeninám vše nejlepší, hodně zdravíčka a štěstíčka.
Kytičky ať ti pěkně rostou a kvetou.
Kytičky ať ti pěkně rostou a kvetou.
Perličko, přidávám se k Helence a přeju ti k narozkám vše jen to nejlepší, pevné zdravíčko a radost z kytiček.

Helenko, přeji ti k dnešnímu svátku vše nej, hlavně hodně zdraví a pohody a taky úspěchů při pěstování kytiček
!
!Re: Přání, gratulace
Helenko, k svátku ti přeju hlavně zdravíčko a zdravíčko a zdravíčko, a pak všechno ostatní!!! Ať se ti zelenají tlapky a ať jen kveteš i s kytkama!

- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Helenko, k svátku ti přeji všechno nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka, pohody a ať ti kytičky krásně kvetou a rostou jako dosud. 

I já se přidávám a Helenkám vše nejlepší přeji!!!
Helenko, taky přeju všechno nejlepší, hlavně zdraví, aby nezlobilo!
A aspoň dodatečně moc děkuju za všechna přání - jsem nějaká opožděná, tak se mnou taky mějte trpělivost...
A aspoň dodatečně moc děkuju za všechna přání - jsem nějaká opožděná, tak se mnou taky mějte trpělivost...

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Helo, připojuju i já přání, ať se ti všechno daří a zdraví a František ať nezlobí.
a štěstí a plno krásných kytiček.
a štěstí a plno krásných kytiček.Re: Přání, gratulace
Všem vám moc děkuji za milá přání, mám z nich radost. 

Helenko, taky se přidávám do dlouhé řady gratulantů. Hodně zdravíčka, kvetoucí krásu a hodného manžela. 

Mikčo, moc děkuji.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vidím, že včerejší den byl svátkem pro Helenky. Jdu pozdě s gratulací, ale přece jen ti, Helenko, ze srdíčka přeji všechno nejlepšííííí.