Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
No, mně to přijde, že zima byla letos -, hlavně ten konec, jaro je žádné a četla jsem předpověď, říkají, že prý má být počasí nic moc. U nás je taky zima, taky jsem přemýšlela, že bych zatopila, v bytě je 19 °C a klepu kosu i v mikině.
Ale toto je vše moje vina - jsem začala pěstovat kytičky, mám spousty pokladů, těším se na kvetení - tak abych to všechno neměla tak jednoduché.
Já už jsem opravdu pověrčivá: umyji okna - začne pršet. Vezmu si deštník - svítí sluníčko, vezmu si sluneční brýle - je zataženo. Jdu v sukních ven - je hnusně, fouká.
Ale toto je vše moje vina - jsem začala pěstovat kytičky, mám spousty pokladů, těším se na kvetení - tak abych to všechno neměla tak jednoduché.
Já už jsem opravdu pověrčivá: umyji okna - začne pršet. Vezmu si deštník - svítí sluníčko, vezmu si sluneční brýle - je zataženo. Jdu v sukních ven - je hnusně, fouká.
Ahojky při neděli,
u nás je taky hnusná zima, kolem 8 stupňů. Semtam spadne nějaká kapka. Kdyby alespoň zapršelo, aby bylo zalito, to néééé. Takhle v drobném deštíku běháme s hadicí a konvemi po zahrádce. Běžný kolemjdoucí občan si ťuká na čelo.
u nás je taky hnusná zima, kolem 8 stupňů. Semtam spadne nějaká kapka. Kdyby alespoň zapršelo, aby bylo zalito, to néééé. Takhle v drobném deštíku běháme s hadicí a konvemi po zahrádce. Běžný kolemjdoucí občan si ťuká na čelo.
No to bych si ťukala taky, ale znám to už od rodičů.
No, počasí je na prd, velebnosti.
No, počasí je na prd, velebnosti.
U nás občas vykukne
a svítí. Vyběhnu se sušákem na prádlo ven, za chvilku se zatáhne a prší. Běhám jak blbeček s prádlem ven, zpátky, ven a tak pořád dokola. Chtělo by to konečně trochu teplo. Malá je pořád nemocná.
a svítí. Vyběhnu se sušákem na prádlo ven, za chvilku se zatáhne a prší. Běhám jak blbeček s prádlem ven, zpátky, ven a tak pořád dokola. Chtělo by to konečně trochu teplo. Malá je pořád nemocná.
Naposledy upravil(a) tsasenka dne ned 26. kvě 2013 13:26:27, celkem upraveno 1 x.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Já mám prádlo na sušáku pod pergolou a je tam už 3 dny a furt je vlhké. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Taky suším prádlo v altánku pod střechou. Sice je takové navlhlé, ale dobře se žehlí.
Já suším prádlo doma. Nedávám ho na balkon, protože sousedům seshora neustále něco teče po balkonech dolů. :-(
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
To bych taky neriskovala, třeba tam chodí čůrat. 

Tady se zase tak zatáhlo. :-( Tohle je jaro absolutně k prdu.
Manžel odjel na ryby do Norska a je tam mnohem lepší počasí, než tady. Koho by to napadlo, že v severské zemi je tepleji. :-)
Taky jsem se kdysi v dávnověku vydala do Norska v domnění, že je tam chladno i koncem června. Jediné kraťasy, které jsem měla sebou, byly na začátku bílé, na konci dovči teda už moc ne
, nosila jsem je skoro celý týden. Kromě výšlapu na ledovec a na Dalsnibbu.
, nosila jsem je skoro celý týden. Kromě výšlapu na ledovec a na Dalsnibbu.- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Přeji dobré ráno z Vysočiny.
Opět prší a už mě to štve.
Opět prší a už mě to štve.
Dobré zamračené ráno a pěkný den z Brna. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Přeji konečně sluníčko. U nás to na něj nevypadá. Stále zima, zataženo. Zrovna teď je 8 °C.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Džejn, vítej zpět z dovolené (?). Alespoň ses ohřála a užila sis sluníčka. Tady je jak v psírně a ještě ke všemu pořád prší a to mě s..e nejvíc. Nic neroste, jen plevelu se daří.
Já už nikomu nepřeju dobré ani ráno, ani den. Každý je stejně nasratý na to - sprosté slovo - počasí. Tady u nás od včera prší, ocelové nebe a zima jako... no zima. Dva dny jsem kloudně nevylezla ven, do skla ani nejdu, prže je to tam furt stejný. Poupata u bastlíků se už týden nepohnula. Bodejť by jo, když je tam jako v morně, 10 stupeňů.
Už jsem fakt tak otrávená, že mě nebaví nic. Nakonec kvůli počasí skončím jako norek alkaholik, protože stále něco slopu.
Jestli se to nevylepší, tak se snad odstěhuju zpět do bytu.
Už jsem fakt tak otrávená, že mě nebaví nic. Nakonec kvůli počasí skončím jako norek alkaholik, protože stále něco slopu.
Jestli se to nevylepší, tak se snad odstěhuju zpět do bytu.

Počasí je hrůza, dceru mám už 3. týden nemocnou a pořád se nemůže doléčit. Dneska jsem ji bohužel musela vzít s sebou i na pracák, tak jsem ji toho chtěla ušetřit.
I pro mě to byla hrůza, poprvé na pracáku, a hlavně ta potupa.
Nikomu bych to nepřála.
I pro mě to byla hrůza, poprvé na pracáku, a hlavně ta potupa.
Nikomu bych to nepřála.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Na pracák si časem zvykneš... přeju ti, abys našla něco slušnýho.