Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Růženko, přeji Ti všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví a štěstí a to ostatní přijde samo.
Připojuju se ke gratulaci. Růženko, přeju ti mnoho zdraví a ať se ti všechno daří, kytičky kvetou a manžel nezlobí.
Růženko naše zlatá, taky ti přeju vše nej nej, k tvým narozeninám... i když teda opožděně...
Růženko milá, výročí nesleduju, ale docela určitě přeju k Tvým krásným ...sátinám všechno nej... a hlavně zdraví a Tvůj nezdolný elán.
Růženko, taky stojím v řadě gratulantů a přeji pevné zdravíčko a dům plný krásně kvetoucích kytiček...
Hani, k svátku přání všeho nej nej, zdraví, štěstí a kvetoucí všechny pod5ky Ti upřímně přeju já a strepsíci.
Jsem tu asi ze všech Haní nejdřív (taky tu čumákuju nejvíc :-) - tak děkuju i v zastoupení!
Jo, ale ten rébus, Janli, si teda s dovolením uhamouním pro sebe - vezmu si ho domů a budu ho procvičovat; já ty gesnerky nejdřív ne a ne najít...!
No, doufejme, že to byla jen mo-mentální zaostalost.
Jo, ale ten rébus, Janli, si teda s dovolením uhamouním pro sebe - vezmu si ho domů a budu ho procvičovat; já ty gesnerky nejdřív ne a ne najít...!
No, doufejme, že to byla jen mo-mentální zaostalost.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Koukám koukám naše Maruška Peluška má dnes narozeniny. Tak, Maruško, vše nej nej nej k těm tvým 18inám , a hezky si dnešek oslav.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
I když Marušku osobně neznám, připojuji se a přeji, ať se ti splní všechna přání, ať ti kytičky krásně kvetou a hlavně hoooodně zdravíčka.
Taky se připojuji ke gratulantům, ať Ti, Maruško, vyjde vždy všechno k obrazu Tvému. Krásné narozeniny.
Maruško, Peluško, jako jedna z posledních (asi), vše nejlepší, hodně zdravíčka, štěstíčka, ať Ti to stále běhá.
Maru, hodně moc štěstíčka a zdravíčka a ať ti vše vychází, tak jak chceš...
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Maruško, zdravíčko tobě i kytičkám. Ať všichni pořád jen kvetete.
Děkuji všem za přáníčka. Snad i kytičky pokvetou a nožičky ještě chvíli poběží.
Soni, přeji Ti k dnešním narozeninám vše nej, hlavně zdraví a spoustu kvetoucích kytiček !
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Soničko, co víc ti přát, nežli zdraví a životní pohodu.