Zahrada
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zahrada
já jsem viděla v penny taky sáček s 10ti cibulkama malých irisů. tak jsem uvažovala jestli vzít nevzít. nechala jsem je tam, pro jistotu...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
já si včera koupila čajovou růži v Libverdě, já je teda moc nemám ráda kvůli těm trnům, ale ta byla fakt krásná
Růže už léta nepěstuji, protože boj s mšicemi mě otrávil.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no jo ty mšice jsou hnusný, ale co je horší ... molice, ty jsem si sem dotáhla od babičky na fuchsiích mrchy hnusný , ale osvědčily se mi lepové desky
Mám přivézt kousek i Tobě?
Chtěla jsem zvolat: HURÁÁÁÁÁÁÁ, už jsme zase tady. Mezi tím, co to nešlo, jsem vám (snad) všem poslala jednoho maila.
myslíš ???? no nejakého modráska mi prosím pribať,modrá ma velice potešííí,ale len kúsok prosím
už si Tě taky zapíšu
díky pani modrásková !!! ale čo ja vymyslím pre teba ???
Jen, prosím Tě, nic nevymýšlej, však si od Tebe na burze určitě něco vyberu. Hlavně, jestli budeš mít strepsy. Ale není to podmínka.
Přeju všem krásný večer.
Packo,to už kvete lewisie??? Nebo mám vlčí mhu???
Ty světlé kosatce jsme měli krásné,dokud se manžel nerozhodl,že jim najde čestnější místo,než jsem jim darovala já.Stejně se o mně jednou dočtete v černé kronice
Packo,to už kvete lewisie??? Nebo mám vlčí mhu???
Ty světlé kosatce jsme měli krásné,dokud se manžel nerozhodl,že jim najde čestnější místo,než jsem jim darovala já.Stejně se o mně jednou dočtete v černé kronice
Ano, to bylo dnes pro mne to překvapení, že kamarádce, snad i pod sněhem, kvete Lewizie.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
U nás teprve cosi jako krokusy a tulipány leze ze země a někde už to kvete!
Packo, taky slintám nad iriskama ale mě je nenabízej, nemám zahrádku.
krásně to kvete všem a mě zatím néééééé já budu brečéééét
Holkýýý u mňa kvitnú svetlo žlté krokusky a tmavo modro-fialové..to sú nejaké skoršie a ostatné už tiež lezú von,a hyacinty až asi nebudú kvitnúť,cibuľky sú príliš hloko a nemá ich kto presadiť...vrtala som pri nich až 40 cn jamu a cibuľky stále nikde...len byľ..a už ma to prestalo baviť kopať hlbšie...
Slíbila jsem, že dám foto.Nemám ještě pohrabáno, tak omluvte ten binec kolem
Vlaďko ty jsou krásné. ty proužkované bych měla mít taky od Basíka, tak doufám že je nesežraly myši.......