Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Marti, taky držím. Ale určitě víš, jak se cítíš, co máš čekat. Tak budeš určitě v pořádku.
Marti, neboj - určitě tam najdou to, co my -
.
.Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Moc dík všem, broučkové moji...

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný den.Martinko, budu na tebe moc myslet.

Ahojky holky. Martinko, jak píšou holky, musíš být v pořádku, nic jiného tě nečeká, zlatíčko naše. 

Lidi, mám velkou prosbu. Máme naši novou kuchyň, do které jsme od začátku počítali s myčkou - já teda měla za to, že bude vestavná, truhlář, co ji dělal, ale říkal, že o tom vůbec nevěděl, myslel prý, že bude volně stojící, jen zastrčená pod pracovní desku. Nicméně potřebuju sehnat myčku, která má max. hloubku pro vestavbu 50 cm - raději ani nebudu rozepisovat, že se na nás všude koukají jako na blby, že když máme linku na míru, tak jsme nepočítali, že i myčka má určitou velikost...
Moc bych neotravovala, procházím různé odkazy s elektronikou, dokonce dám do vyhledávače - myčka nádobí hloubka 50 cm - jenže mi nevyjela fakticky ani jediná, co má tuhle hloubku, všechny mají 55,5 cm a to je fakt moc, jste tady hodně dobré ve vyhledávání, tak moc prosím, jestli vám nevyjede jakýkoliv odkaz na myčku výška 82 cm, šířka 60 a hloubka 50 cm??? Díky díky.
Moc bych neotravovala, procházím různé odkazy s elektronikou, dokonce dám do vyhledávače - myčka nádobí hloubka 50 cm - jenže mi nevyjela fakticky ani jediná, co má tuhle hloubku, všechny mají 55,5 cm a to je fakt moc, jste tady hodně dobré ve vyhledávání, tak moc prosím, jestli vám nevyjede jakýkoliv odkaz na myčku výška 82 cm, šířka 60 a hloubka 50 cm??? Díky díky.
Mikino, vy jste ale koumesové
, ale já mám nejmíň co říkat. Kvůli myčce jsme předělávali celou kuchyň. Když jsem koukla do té 45 cm široké, tak jsem usoudila, že se tam nic nevejde, a koupila širokou. Že se mi sice vejdou hrnce, ale nevejde myčka, mi nějak nedocvaklo. 
, ale já mám nejmíň co říkat. Kvůli myčce jsme předělávali celou kuchyň. Když jsem koukla do té 45 cm široké, tak jsem usoudila, že se tam nic nevejde, a koupila širokou. Že se mi sice vejdou hrnce, ale nevejde myčka, mi nějak nedocvaklo. 
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno.
Nevlídné počasí, chladno.
Miki, zkusila bych oslovit přímo výrobce. Napsala jsem na jedné stránce dotaz. Třeba něco odpoví.
Nevlídné počasí, chladno.
Miki, zkusila bych oslovit přímo výrobce. Napsala jsem na jedné stránce dotaz. Třeba něco odpoví.
Dobrý den, máme sluníčkově, ale chladno.
Miki, taky bych asi zkusila poslat přes net poptávku. Jinak nemám s myčkou potíže, protože ji nemáme :-).
Miki, taky bych asi zkusila poslat přes net poptávku. Jinak nemám s myčkou potíže, protože ji nemáme :-).
Holčinky, jsem ze špitlu doma, dopadlo to uspokojivě... víc ani nemůžu chtít, ať se koukám a klamu tělem, jak chci, jaksi 25 už poněkud minulo a tělo si dělá víceméně, co chce. Noo, těšila jsem se moc domů, jak jinak, a jak přes noc naberu sil, tak budu vařit a péct... mám v plánu zajímavý řezy, dávám je zatím sem, jde improvizovat, ale líbí se mi ten nápad. Není to těžký, kupodivu.
http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/ranna-rosa/
http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/ranna-rosa/
Martinko, to jsem ráda, že jsi v pohodě... jo jo, zdraví je někdy pěkná mrška.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Martinko, je dobře, že vyšetření dopadlo dobře. 

Marti, taky mám radost, že jsi dobře dopadla. Přeji hodně štěstíčka
.
Já jdu na velkou kontrolu na Žluťák teď v pátek. Taky začínám být trošku nervózní, ale určitě je vše v pořádku.
.Já jdu na velkou kontrolu na Žluťák teď v pátek. Taky začínám být trošku nervózní, ale určitě je vše v pořádku.
Marti, taky jsem ráda, že jsi OK.
A, Heli, tobě též držím palce, věřím, že vše dobře dopadne.
A, Heli, tobě též držím palce, věřím, že vše dobře dopadne.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Marti,
i já jsem ráda, že jsi OK. Myslíš na jídlo a to je dobře. Dej si i za mě, určitě to bude ňamka.
Helenko, držím palečky i tobě, aby bylo všechno v pořádku, a ono bude!
i já jsem ráda, že jsi OK. Myslíš na jídlo a to je dobře. Dej si i za mě, určitě to bude ňamka. Helenko, držím palečky i tobě, aby bylo všechno v pořádku, a ono bude!

Všem velký dík...
Helenko, držím palečky, ty obavy máme asi každý, je to taková mrcha chlupatá housenka, co leze po lidech. Ale máme tě velice rádi a fandíme celý čas!!!

Helenko, držím palečky, ty obavy máme asi každý, je to taková mrcha chlupatá housenka, co leze po lidech. Ale máme tě velice rádi a fandíme celý čas!!!

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Helenko, budu držet pěsti. Ale určitě to bude OK. Už minule bylo. 

Helenko, všechny budeme držet palečky. Jsi naše. 

Děvčata, děkuji, já se snad na tu kontrolu začnu těšit. 

Dobré ráno, 3,2 °C a svítí
. Mějte hezký den. 
. Mějte hezký den.