Vychytávky do bytu (nejen) pro bláznivé kočkaře
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Vychytávky do bytu (nejen) pro bláznivé kočkaře
Tak mám novou ptákovinu pro naše kočičáky, aby mi nelítali před monitorem, tak dám jako inspiraci
http://www.therefinedfeline.com/kitinbox-cat-perch.htm
Jestli máte taky nějaké blázniviny doma tak se pochlubte
http://www.therefinedfeline.com/kitinbox-cat-perch.htm
Jestli máte taky nějaké blázniviny doma tak se pochlubte
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vychytávky do bytu (nejen) pro bláznivé kočkaře
Koukám, že kočky jsou u vás opravdu všude ;o))) dobrý vynález ;o)))
Ta musí být plyšová! Ten náš mizera by tam takhle dlouho nevydržel:-))
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no vidíš, měl jsi si vzít ode mně jedno kotě a měl bys mazlíka...naše se mazlí až otravujou
A tuhle chudinku by to pro změnu možná ani neuneslo...?! :-(
(Fotky, co mi poslal brácha - snad z Benátek.)
(Fotky, co mi poslal brácha - snad z Benátek.)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no Hani když to unese našeho Bakouška, tak tuhle čičinu taky. Teda bakoušovi nějaké to kilčo jak tak koukám ještě schází
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Kočko, mám doma to černé kotě co si nás našlo a už si mě omotalo kolem prstu. Jak sedím u PC, vleze před klávesnici opře se o mě a chrní. Takové udělátko co jste vymysleli by se mi taky hodilo.
Hani, ta tlustá kočka je chudina. Některé lidi bych nakopala do... hader.
Hani, ta tlustá kočka je chudina. Některé lidi bych nakopala do... hader.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
babet tak si nech taky udělat. jestli máš šikovného chlapa tak ti to zešroubuje hravě z prkýnek.
A k té tlusté kočce, ono to je někdy na palici, já toho našeho dobytka kocoura furt odháním od misek aby se najedly i holky, ale on furt krouží kolem a jak se nedívám už je tam
A k té tlusté kočce, ono to je někdy na palici, já toho našeho dobytka kocoura furt odháním od misek aby se najedly i holky, ale on furt krouží kolem a jak se nedívám už je tam
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Živím kočky taky tři. Vlastně jsou to dva kocouři a nově kotě černé kočky. Všem dávám žrát někam jinam. Jeden žere na chodbě, druhý venku a kotě v kuchyni společně se psem. U nás je největší problém pes... ta vypucuje v momentě všecno jak se nedívám a dostane se k misce toho druhého.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no jo jenže to je ono, že tvoje čičky chodí ven a tak ty kalorie vylítají. On je Bakouš jen doma, když ho vezmu ven tak jen na kšírkách a stejně když náhodou je bez tak se hned hrne domů. Navíc je briťák a ti mají sklony k tloušťce a je kastrovaný (od té doby začal nabírat) Dokud obskakoval kočičí slečny tak byl štíhlý.
Pořiď fretku, ona ho prožene... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Naši macci jsou také kastráti . Mikeš se dovede na zimu vypást jak čuně, ale přes léto je akorát.
Dneska jsem byla úspěšná - chytla jsem parádní smutnici na žlutou lepovou desku... jen mě nenapadlo ji vyfotit dřív, než jsem ji odlepila...
(Celý den si chudák líže lepidlo z ocasu, Kulíšek jeden... :-)
(Celý den si chudák líže lepidlo z ocasu, Kulíšek jeden... :-)
korektor.cz
korektor.cz
Jééééé, ten je miloučkej, asi bude malinkej..
Hani hezká smutnice....
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Hani ty jsi cvok? Ještě fretku do baráku. Stačí 4 kočky, morče a rybičky bohatě a ža budou ko´tata tak to zas bude sodoma komora. navíc to všechno umocněné na Elču
Ty naděláš... :-) Jen počkej, až Elča vyroste, bude ti to stejně domů nosit - bez ptaní...
Naše Jitka ještě nemá zpátky doma nastěhovanou ani polovinu svých věcí, ale už si chtěla přivést psa - to jsem jí rozmluvila.
Pak už se teda neptala a máme k pěti kočkám a osmákovi fretku... :-)
Naše Jitka ještě nemá zpátky doma nastěhovanou ani polovinu svých věcí, ale už si chtěla přivést psa - to jsem jí rozmluvila.
Pak už se teda neptala a máme k pěti kočkám a osmákovi fretku... :-)
korektor.cz
korektor.cz
Martinica píše:Jééééé, ten je miloučkej, asi bude malinkej.. ::
Miloučký je - já mám samé mazlíky... ale je mu 5 let, váží asi 4 a čtvrt a je to táta těch dalších tří kocourů... :-)
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no neříkám, že nejsou fretky miloučký. tuhle jsme s manžou ve zveráku koukali na jednu bílou...úplně mi připomínala našeho nebožtíka Bodieho ale to fakt už ne navíc by mi lezla do akvárka lovit rybky