Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Heli taky se připojuji...do kalendáře dneska jsem už koukla,ale nějak jsem to neviděla...
Helenko taky se připojuji k dnešnímu přání k tvému svátku..moc moc zdravíčka a štěstíčka a moooře kytiček..
Děvčata, děkuji, vy mě dojímáte
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Soničko, přeji ti k narozkám zdravíčko, štěstíčko, zimní zahradu na spoutu krásných strepsíků. Buď tady s námi ještě dlouhá léta.
Pro změnu posílám růžičku...
Pro změnu posílám růžičku...
Taky se přidávám s přáním... hlavně pevného zdraví... to je fakt nejdůležitější... a pak v pořadí krásně kvetoucí kytičky...
Taky se připojuji ke gratulantům. Tak všechno nej nej nej a hlavně zdraví a ještě jedna ode mě.
taky se přidávám s gratulací k narozeninám....
Taky přeji vše nej, hodně zdraví a a hodně radosti z kytiček
Jarka Mirka přeji Ti hodně štěstí, zdraví a pohody k dnešním narozeninám a doufám, že už se daří líp. Myslím na Tebe.
Jarko... taky se přidávám ke gratulaci... hlavně pevné zdravíčko... všem doma...
Taky se stavím do fronty gratulantů a přeju Ti Jaruško hodně štěstí , zdraví, spokojenosti a všeho, co si sama přeješ
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Ahojda holky, dostala jsem befel, že se tu něco děje..... ;o)))) mocinky Vám děkuji za přáníčka.... moc mě to potěšilo ;o)))) hezký den všem ;o))))
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Dodatečně moc děkuju, já jsem tohle vlákno vůbec nezaregistrovala. Chtěla jsem sem dát smajlíka, ale nenašla jsem žádného co se stydí.
Jarko, tobě všechno nejlepší.
Jarko, tobě všechno nejlepší.
Jarko všechno nejlepší k tvým narozeninám........hlavně pohodičku..................a zdravíčko...
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Jarůůů, zdravíčko v první řadě, hodné lidi kolem sebe, klídek a kvetoucí kytičky a hodné dětičky...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
holky taky přeju vše nej... Čejce dodatečně a Jarušce k dnešním osmnáctinám já dneska taky dělala dorta, dneska má narozky brácha
Babetta přeji ti k narozeninám hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody a hlavně ať ti kytičky dělají radost! !
Dano taky se přidávám ke gratulaci a přeji hlavně pevné zdravíčko...
Betty, hodně zdraví, štěstí, lásky a hlavně pevných nervů