Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Soňo, přeju všechno nejlepší, hodně zdraví, ať se ti všechno daří a vychází, jak má, jak chceš a potřebuješ. No a taky spoustu radosti z kytek a s rodinkou.
Džejn, přeji ti k dnešním narozeninám vše nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a úspěšné pěstování kytiček.
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Jani, také přeji všechno nejlepší, ještě že to tady Helenka hlídá, já to nějak nestíhám.
Martinko, přeji ti k narozeninám jen to nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a šťastnou rodinu. Kytičkám ať se u tebe daří a ať se ti daří ve všem, na co sáhneš.
Martinko, taky se připojuji s přáním všeho nejlepšího!!! Ať se vám vše daří!
Všem oslavencům taky přeji hlavně zdravíčko a krásně kvetoucí fialky.
Všem vám děkuji za přání, udělaly jste mi radost.
Vladi, ke včerejšímu svátku přeju dodatečně vše nejlepší...
Janiny, vám přeju k dnešnímu svátku taky vše nejlepší...
Všem přeju pevné zdraví, hodně nádherně kvetoucích kytiček, a ať se vám vše daří podle vašich představ!!!
Janiny, vám přeju k dnešnímu svátku taky vše nejlepší...
Všem přeju pevné zdraví, hodně nádherně kvetoucích kytiček, a ať se vám vše daří podle vašich představ!!!
Přeji všem Janám k dnešnímu svátku vše nej, ať se daří v životě a při pěstování kytek, pevné nervy a zelené ruce.
Vosičko, děkuji!
Vosičko, děkuji!
Gratulantům přeji zdravíčko a pohodu a radost z kytiček.
Připojuji se ke gratulantům a přeji všem Janičkám, Janinkám i Janám vše nejlepší.
Vladi, omlouvám se, přehlídla jsem tvé narozeniny. Přeji ti vše nejlepší, ať se ti daří vše, na co sáhneš.
Vladi, omlouvám se, přehlídla jsem tvé narozeniny. Přeji ti vše nejlepší, ať se ti daří vše, na co sáhneš.
Také přeji všem Janičkám vše nejlepší.
Děkuji všem milým gratulantům k mému svátku. Oslavila jsem ho jako volební komisař ve volební místnosti. Dnes po sečtení výsledků doháním oslavu.
Všem našim Haničkám přeji vše nejlepší k dnešnímu svátku. Ať vám vše krásně roste a kvete.
Taky se připojuji s přáním všeho nejlepšího!!!
Taky dodatečně, děvčata, vše nej! Hanky i Helenky!
Naposledy upravil(a) jadka dne pon 19. srp 2019 8:45:55, celkem upraveno 1 x.