Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Máte proč být spokojené. Moc pěkný úlovek.
Dobré ráno.
Na víkend nám pěkně poprchává, zahrada si od nás odpočine. Já jsem asi někde nachládla, musím se rychle kurýrovat, abych byla fit na naši okružní jízdu.
Mějte se báječně.
Na víkend nám pěkně poprchává, zahrada si od nás odpočine. Já jsem asi někde nachládla, musím se rychle kurýrovat, abych byla fit na naši okružní jízdu.
Mějte se báječně.
Tak vidím, že jste se všichni přestěhovali na facebook. Mějte se tedy fajn a užívejte si předvánočních příprav.
Helenko, na fejsu tedy nikoho nevidím. Buď nemají čas, nebo pěstujou kopřivy! :) :) Na profilu toho klubu, co založila Elena, je pár lidí. Docela škoda. Zdravím tě a měj se fajn!
Já FB nemám, tak tam ani moc nelezu.
A už nemám ani moc fialek. Jsem člen k prdu.
A už nemám ani moc fialek. Jsem člen k prdu.
Příjemný den všem.
U nás je stále hustá mlha, tma. Je relativně teplo, snad by mohly ještě růst houby. Na zahradě se moc dělat nedá, je mokro. Aspoň si něco udělám doma.
U nás je stále hustá mlha, tma. Je relativně teplo, snad by mohly ještě růst houby. Na zahradě se moc dělat nedá, je mokro. Aspoň si něco udělám doma.
Jsou ty dny moc krátké. Když je světlo, jsem v práci, domů přijdu kolem třetí, než se rozkoukám, je tma a už se mi nic nechce.
Zahrádku vidím, jen jak jdu od auta domů. Kytky doma shazují listí, nebo chcípají... asi to odkoukaly ode mě, jsem taky zvadlá a chcípám.
Zahrádku vidím, jen jak jdu od auta domů. Kytky doma shazují listí, nebo chcípají... asi to odkoukaly ode mě, jsem taky zvadlá a chcípám.
Hezký den přeji.
Dobré ráno.
Konečně krásný sluníčkový den, i když v noci trošku mrzlo.
Konečně krásný sluníčkový den, i když v noci trošku mrzlo.
U nás taky svítilo, ale odpo už padal snííííížek! :) :) Utíká to jako voda. :(
První adventní neděle fuč. Jo jo, utíká to děsně.
Zdravím všechny zúčastněné i nahlížející! Dávno už jsem nevložila žádnou fotku...
Přeju všem fajn den.
U nás sluníčko, 3 °C, doma 17... nejde nám kotel. Tedy dva dny nešel, právě ho opravili, tak snad už bude líp. Ale právě jak sluní, tak je to fajn. Kdyby bylo venku šedivo, zalezla bych snad do postele.
Volno mám neplánovaně, tak nejsem připravená, mohla jsem upéct nějaké cukroví. Snad odpoledne...
Jak jste na tom vy? Asi máte plné krabice... soudím podle návštěvnosti tady. :-))
U nás sluníčko, 3 °C, doma 17... nejde nám kotel. Tedy dva dny nešel, právě ho opravili, tak snad už bude líp. Ale právě jak sluní, tak je to fajn. Kdyby bylo venku šedivo, zalezla bych snad do postele.
Volno mám neplánovaně, tak nejsem připravená, mohla jsem upéct nějaké cukroví. Snad odpoledne...
Jak jste na tom vy? Asi máte plné krabice... soudím podle návštěvnosti tady. :-))
Všem pohodovou třetí adventní neděli.
Jojo, chcíp tu pes. :(
Krásnou 4. adventní neděli přeji všem.
Přeji všem šťastné a veselé vánoční svátky, strávené v kruhu svých blízkých.
Helenko, děkuji a přeju vám (samozřejmě i všem nahlížejícím) taky klidné, spokojené svátky...
Do roku 2020 přeju všem jen to dobré, kytičky aby se dařily bez chorob a škůdců...
I já přeji všem šťastný a veselý rok 2020, hlavně zdraví a pohodu. Ať se vám daří vše, co děláte, a ať máte kolem sebe hodně dobrých přátel a kamarádů.