Zahrada
Re: Zahrada
Krása... mně kvetly dvě bledule. Hurá. :-)
Teď kvetou hyacinty a nějaké petrklíče. Sasanky. Puškinie a krokusy jsou už pryč.
Teď kvetou hyacinty a nějaké petrklíče. Sasanky. Puškinie a krokusy jsou už pryč.
Na zahradě mráz všechny kytičky sklonil až k zemi... Pro ty, co nemůžou ven do přírody, něco pro potěchu oka - z jiného soudku, ale taky z naší zahrady...
Sýkora modřinka
Pěnkava jikavec
Pěnkava jikavec a zvonek zelený
Sýkora koňadra a zvonek
Zvonek - sólo
Strakapoud
Strnad
Hýl
Stehlík
Dlask
Sýkora modřinka
Pěnkava jikavec
Pěnkava jikavec a zvonek zelený
Sýkora koňadra a zvonek
Zvonek - sólo
Strakapoud
Strnad
Hýl
Stehlík
Dlask
No hezký!
Já sypu na parapet slunečnici a mám tu nejvíc hrdličky, sem tam kos a vrabec.
Já sypu na parapet slunečnici a mám tu nejvíc hrdličky, sem tam kos a vrabec.
Teda, nádherná rozmanitost ptáčků.
Nádhera, já za letošní zimu 20 kg slunečnice, a kolik loje a koulí a směsky s prosem, to ani nepočítám. A mám svoje stálice - koňadry, modřinky, babky, vrabce, kosy, brhlíky a strakapoudy a myši.
Dobrý večer.
Pokračuji v naší diskusi na správném vlákně. Dnes jsem se pokusila vyfotit kandíky na jejich novém stanovišti.
Pokračuji v naší diskusi na správném vlákně. Dnes jsem se pokusila vyfotit kandíky na jejich novém stanovišti.
Taky se mi moc líbí.
Nádherné!
-
Niečo z mojej záhrady.
Pěkné jarní kvetení. Ten hrachor pěstuješ, nebo je tam náhodou?
-
Vďaka, áno, pestujem ho. Mám rád divé rastlinky, tak sa ich snažím dostať aj do svojej záhrady.
Parádní!
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Vytrvalý hrachor je nezmar, jednou jsem ho vysela a teď roste všude, hlavně tam, kde nechci.
To znám, a vytrvale se ho nelze zbavit! :-)
- JoGinger
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, taky ho mám v rohu, kde to, co přeroste, vezmu sekačkou. Souseda ho před pár lety chtěla, tak dostala i s varováním, teď jí roste nejvíc mezi dlažbou...
- JoGinger
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem zjistila, že mi nějaká housena pažravá likviduje boxusy... ještě před pár týdny byly v pohodě, stříhala jsem je, a teď jsou jak po náletu sarančat. Houseny jsem posbírala, teda ty, co jsem viděla, a moc se nezdá, že to keříky přežijou... Takovou dobu se s nima piplám, takový krásný plůtek, a je v čudu...
Jani, postřikem se to dá ukočírovat. Ale musí se opakovaně. Nečekat, až najdeš požraný keř.
- JoGinger
- Kontaktovat uživatele:
Evi, už jsem nějakej postřik objednala, dneska jsem je hodně ostříhala, včera jsme s manžou obírali ty hnusný houseny a dneska tam byly bestie zase. Tak uvidíme... já ty postřiky tak nemám ráda...