Hani, promiň, chtěla jsem taky začít nějaké téma

modrakocka1 píše:To je nááádhera. Ty hořce jsou úžasné. Já je měla dvakrát a vždycky mi je pes učural. ::
mikina píše:Pacinko a prosím tě, pěstujou se hořce snadno???? já mám dojem že jsem si v té mé podzimní euforii taky nějaké v Castoramně koupila a na podzim zasadila, ale nejsem si moc jistá.
Jo a ještě musím bonznout mého chotě. On teď sypal na zahradě vápno a přiznal se mi, že mi sem tam posypal i ty moje narcisy, tulipány, sasanky a nevím co ještě mi vylezlo ven.
Myslíte že tím vápnem mohl kytkám ublížit????? jako že jsou popálené listy je mi jasné, jedná se mi oto ,jestli v tomhle stavu vykvetou?????![]()
Evuška píše:Ahojky,Packo,ty hořce jsou super.I to ostatní samozřejmě,ale hořce vedou.My máme ty acaulis,ale několik let po sobě krásně kvetly a pak je to přestlo bavit.Teď máme jen rozlezlý nekvetoucí trs.
Mikino,soused měl nějaký záchvat pracovitostia šel sypat vápno.Omylem vzal špatný pytel a co?Posypal sádrou,bych ho zabilaNaštěstí jen trávník.
Evuška píše:Kočko,nevím,jak vypadají.Dneska jsem ani na zahrádce nebyla,fouká děsný vítr.Až zjistím,je-li něco k oddělení,dám vědět.Ještě jsem slíbila Mikině tu puntíkatou fialku a to taky nevím,jak vypadá.
Evuška píše:Packo,určitě bych někde název našla(ale ne v hlavě),tak pošlu fotky z loňska.
Evuška píše:Packo,určitě bych někde název našla(ale ne v hlavě),tak pošlu fotky z loňska.