Díky za info.Asi padlí
Pravidla fóra
1. Vytvořte si vždy vlastní vlákno, nepište do cizích vláken, pokud nereagujete na inzerát zakladatele vlákna!
2. Nepoužívejte obecné názvy pro vlákno - vždy by se z názvu mělo přímo poznat, co je uvnitř - tj. zda nabídka nebo poptávka + další upřesnění - čeho, k jaké příležitosti a pod.
3. Neuvádějte v textu e-mailovou adresu - e-mail se posílá přes ikonku obálky vpravo u příspěvku! (Svůj e-mail si můžete případně změnit v uživatelském panelu...)
4. Zamknout - v sekci Nabízím - Hledám (jinde ne!) má autor vlákna možnost své vlákno zamknout, pokud již není aktuální - např. je nabídka rozebraná...
(na stránce vpravo dole Zamknout téma - vedle kliknout na Přejít a na další stránce ještě potvrdit.) Prosím využívejte to...!
5. Buďte ohleduplní k zadavateli inzerátu a nezasírejte vlákno drbárnou - pokud se vaše otázky nebo připomínky netýkají předmětu inzerátu, pište je raději jinam. ;-)
1. Vytvořte si vždy vlastní vlákno, nepište do cizích vláken, pokud nereagujete na inzerát zakladatele vlákna!
2. Nepoužívejte obecné názvy pro vlákno - vždy by se z názvu mělo přímo poznat, co je uvnitř - tj. zda nabídka nebo poptávka + další upřesnění - čeho, k jaké příležitosti a pod.
3. Neuvádějte v textu e-mailovou adresu - e-mail se posílá přes ikonku obálky vpravo u příspěvku! (Svůj e-mail si můžete případně změnit v uživatelském panelu...)
4. Zamknout - v sekci Nabízím - Hledám (jinde ne!) má autor vlákna možnost své vlákno zamknout, pokud již není aktuální - např. je nabídka rozebraná...
(na stránce vpravo dole Zamknout téma - vedle kliknout na Přejít a na další stránce ještě potvrdit.) Prosím využívejte to...!
5. Buďte ohleduplní k zadavateli inzerátu a nezasírejte vlákno drbárnou - pokud se vaše otázky nebo připomínky netýkají předmětu inzerátu, pište je raději jinam. ;-)
Asi padlí
Ahoj spolupěstitelé, jsem tady nová ale plná elánu pro pěstování "paulínek". Mám asi 30 druhů. Ale teď k věci. Prosím mohl by mi někdo poradit? Na květech se mi dělá bílá krupička, začíná na už plně rozvitých květech od krčku a potom se to přenese na listy. Snažila jsem se omezit zálivku kvůli vlhku, ale nepomáhá to. Mám použít nějaký postřik? Hlavně mi neříkejte, že to mám vyhodit
Díky za info.
Díky za info.Re: Asi padlí
Poohlédni se v sekci Gesneriaceae - podpětovité, je tam vlákno Problémy, choroby, škůdci, můžeš použít i vyhledávání - o padlí se tam několikrát psalo, najdeš tam i nějaký postřik, co kdo používá...
Tohle vlákno zamykám (trefila ses do inzerátů na prodej a výměnu :-).
Tohle vlákno zamykám (trefila ses do inzerátů na prodej a výměnu :-).
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz