Předběžná objednávka na opory k achimenesům
Pravidla fóra
1. Vytvořte si vždy vlastní vlákno, nepište do cizích vláken, pokud nereagujete na inzerát zakladatele vlákna!
2. Nepoužívejte obecné názvy pro vlákno - vždy by se z názvu mělo přímo poznat, co je uvnitř - tj. zda nabídka nebo poptávka + další upřesnění - čeho, k jaké příležitosti a pod.
3. Neuvádějte v textu e-mailovou adresu - e-mail se posílá přes ikonku obálky vpravo u příspěvku! (Svůj e-mail si můžete případně změnit v uživatelském panelu...)
4. Zamknout - v sekci Nabízím - Hledám (jinde ne!) má autor vlákna možnost své vlákno zamknout, pokud již není aktuální - např. je nabídka rozebraná...
(na stránce vpravo dole Zamknout téma - vedle kliknout na Přejít a na další stránce ještě potvrdit.) Prosím využívejte to...!
5. Buďte ohleduplní k zadavateli inzerátu a nezasírejte vlákno drbárnou - pokud se vaše otázky nebo připomínky netýkají předmětu inzerátu, pište je raději jinam. ;-)
1. Vytvořte si vždy vlastní vlákno, nepište do cizích vláken, pokud nereagujete na inzerát zakladatele vlákna!
2. Nepoužívejte obecné názvy pro vlákno - vždy by se z názvu mělo přímo poznat, co je uvnitř - tj. zda nabídka nebo poptávka + další upřesnění - čeho, k jaké příležitosti a pod.
3. Neuvádějte v textu e-mailovou adresu - e-mail se posílá přes ikonku obálky vpravo u příspěvku! (Svůj e-mail si můžete případně změnit v uživatelském panelu...)
4. Zamknout - v sekci Nabízím - Hledám (jinde ne!) má autor vlákna možnost své vlákno zamknout, pokud již není aktuální - např. je nabídka rozebraná...
(na stránce vpravo dole Zamknout téma - vedle kliknout na Přejít a na další stránce ještě potvrdit.) Prosím využívejte to...!
5. Buďte ohleduplní k zadavateli inzerátu a nezasírejte vlákno drbárnou - pokud se vaše otázky nebo připomínky netýkají předmětu inzerátu, pište je raději jinam. ;-)
Re: Předběžná objednávka na opory k achimenesům
No, Hani, ani nejsou v těch lupenech moc vidět. A TO JSOU KYTKY TEPRVE NA ZAČÁTKU VEGETACE. Ten spodek se mi zdá stejný.(?)
Omluva za CL, už se mi to nechtělo přepisovat. Ňák jsem o to zavadila.
Omluva za CL, už se mi to nechtělo přepisovat. Ňák jsem o to zavadila.
Ivanko - Kotě, ty si hlavně rozmysli, které chceš. Mně se zdá, že květináče o průměru 17 cm jsou hodně veliké.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Holky, díky za fotky a všechno, já už jsem z těch podpěr celá rozdivočelá. :-)) Helenko, já vůbec netuším, které mám chtít. Květináče mám 9 cm a víc.
Tak to si, Ivčo, vezmi ty 12. Ty menší 10,5-11 by sis musela objednat sama na e-shopu jako já. Ty do volného prodeje (jak bude činit Hela)
nedávají. Jen šopem. A nedivoč, ať se prckové nevyděsí. :)))
nedávají. Jen šopem. A nedivoč, ať se prckové nevyděsí. :)))
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No tak si nechám poradit od zkušené Janičky... Helenko, tak ty 12ky prosím.
Tak se, Jani, podívej, jaké jsou na fotkách z e-shopu - ty mají spodek dělaný, aby se zachytil jen za to malé ohrnutí na vršku květináče (a fakt ty dvoupatrové vypadají širší než delší, na rozdíl od těch, co ti přišly :-):
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Aha, Hani, máš pravdu. Ty moje jsou jako diblíkovský. Na těch je to zachycení níže a ještě je tam takový zobáček, který to fixuje z vnitřního okraje. Je to hodně stabilní a pevné uchycení. Tyhle fotky já ale neviděla. Koukala jsem na fotky, co jsem odkazem poslala na začátku Ivance (psala jsem tam, že si musí dole rozbalit nabídku Opěry STG. Ale funkce bude asi stejná.
Zítra ráno jedu pro ty opory, pokud by ještě někdo chtěl 12 nebo 17 (rozumí se průměr, ne výška), napište ještě dnes.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, poprosím tě až před setkáním v Brně. Jestli ti to nebude dělat potíže. Já je zatím nepotřebuju.
Přátelé, v úterý se, pravděpodobně, zastavím u Pasiče zeptat se, zda nemá ještě ty opory na květináče. Bylo to na květináče o průměru 12 cm a 17 cm. Samozřejmě se poptám i na jiné velikosti, ale ty se musely brát celé balení, tj. několik stovek.
Pokud by někdo měl zájem, písněte, abych věděla, kolik jich vzít.
Pokud by někdo měl zájem, písněte, abych věděla, kolik jich vzít.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, já se ještě s dovolením připomenu. Chtěla bych jich 20 ks na průměr květináče 12 cm. Děkuji.
Jasně, Betty, s tebou počítám.
Helenko, prosím prosím o 30 kusů průměr 12.
Mikčo, zapsáno.
Helenko, děkuju...
Heluško, já bych prosil 10 kusů průměr 12 cm. Děkuji.
Pepo, zapsáno.
Helenko, já bych prosila 5 ks, průměr 12 cm.
Moc děkuji.
Moc děkuji.
Ivanko, zapsáno.
Helenko, prosím o 20 kusů, průměr 12 cm.
Děkuji moc.
Děkuji moc.