Dobrý den, rád bych touto cestou koupil listové řízky streptocarpů JL.
Sháním tyto druhy:
JL-Merlin
JL-Serge Saliba
JL-Zouk
JL-Danzon
JL-Memories
JL-Neptun
JL-Imperial Purple
JL-Nescafe
JL-Kauai
JL-Faeton
JL-Kebra Nagast
JL-Lolita II
JL-Bromo
JL-Mintaka
JL-Yellow Signals
JL-Rainy Day
JL-Lavender Dream
Za nabídku předem děkuji.
Filip
Koupím listové řízky streptocarpů JL
Pravidla fóra
1. Vytvořte si vždy vlastní vlákno, nepište do cizích vláken, pokud nereagujete na inzerát zakladatele vlákna!
2. Nepoužívejte obecné názvy pro vlákno - vždy by se z názvu mělo přímo poznat, co je uvnitř - tj. zda nabídka nebo poptávka + další upřesnění - čeho, k jaké příležitosti a pod.
3. Neuvádějte v textu e-mailovou adresu - e-mail se posílá přes ikonku obálky vpravo u příspěvku! (Svůj e-mail si můžete případně změnit v uživatelském panelu...)
4. Zamknout - v sekci Nabízím - Hledám (jinde ne!) má autor vlákna možnost své vlákno zamknout, pokud již není aktuální - např. je nabídka rozebraná...
(na stránce vpravo dole Zamknout téma - vedle kliknout na Přejít a na další stránce ještě potvrdit.) Prosím využívejte to...!
5. Buďte ohleduplní k zadavateli inzerátu a nezasírejte vlákno drbárnou - pokud se vaše otázky nebo připomínky netýkají předmětu inzerátu, pište je raději jinam. ;-)
1. Vytvořte si vždy vlastní vlákno, nepište do cizích vláken, pokud nereagujete na inzerát zakladatele vlákna!
2. Nepoužívejte obecné názvy pro vlákno - vždy by se z názvu mělo přímo poznat, co je uvnitř - tj. zda nabídka nebo poptávka + další upřesnění - čeho, k jaké příležitosti a pod.
3. Neuvádějte v textu e-mailovou adresu - e-mail se posílá přes ikonku obálky vpravo u příspěvku! (Svůj e-mail si můžete případně změnit v uživatelském panelu...)
4. Zamknout - v sekci Nabízím - Hledám (jinde ne!) má autor vlákna možnost své vlákno zamknout, pokud již není aktuální - např. je nabídka rozebraná...
(na stránce vpravo dole Zamknout téma - vedle kliknout na Přejít a na další stránce ještě potvrdit.) Prosím využívejte to...!
5. Buďte ohleduplní k zadavateli inzerátu a nezasírejte vlákno drbárnou - pokud se vaše otázky nebo připomínky netýkají předmětu inzerátu, pište je raději jinam. ;-)
Re: Koupím listové řízky Streptocarpusů JL
Děvčata, pokud některá máte něco z těchhle mých bastlíků, pomozte, prosím, panu Filipovi. Já bych mu ráda lupení poskytla, ale drtivou většinu už jako rostliny nemám. Vždyť víte, jak to u mě chodí. Musela bych vlastnit Fatu. :))) Takže jedině, je-li něco v depozitu u vás. Díky!!!
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Já max. někde JL-Merlin a JL-Zouk.
Já bych z těchto měla pouze JL-Zouk a JL-Kauai.
- febra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupím listové řízky streptocarpů JL
A já mám pouze JL-Yellow Signals.