Rok 2013 setkání
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rok 2013 setkání
Mrknul jsem, kam to vložit, ale nenašel jsem, zeptám se tedy opět tady, předem se omlouvám, jestli je toto špatné místo:
Mohu na toto č., co je uvedeno, poslat peníze na účet? Díky.
http://saintpaulia.wbs.cz/KONTAKT.html
A pak při vyplnění přihlášky to chce podpis - takže jinak než poštou to tedy odeslat nemohu? Jsem měl za to, že to pošlu přes mail, ale ten podpis mě zaskočil...
Mohu na toto č., co je uvedeno, poslat peníze na účet? Díky.
http://saintpaulia.wbs.cz/KONTAKT.html
A pak při vyplnění přihlášky to chce podpis - takže jinak než poštou to tedy odeslat nemohu? Jsem měl za to, že to pošlu přes mail, ale ten podpis mě zaskočil...
Tak popořadě:
1. Ano, je to špatné místo - jmenuje se to tu "Rok 2013 setkání". Cokoliv, co nemá vlastní téma (a nestojí za to mu ho zakládat) bude určitě na správném místě v "Čo nám práve... (slina přinese :-)".
2. Ano, na toto číslo, co je v kontaktech (nicméně můžeš klidně zaplatit i osobně - není to problém) - hlavně nejdřív máš poslat přihlášku - pak se teprve upřesní všechno ostatní (a nezapomeň uvést, že už jsi členem ČZS a pošli své čl. číslo - nebudeš platit znovu členský příspěvek svazu, ale jen na činnost klubu).
3. Stanovy mluví o písemné přihlášce, obsah přihlášky včetně vlastnoručního podpisu vychází ze vzorového formuláře svazu. :-/
Nechci navádět :-), ale pokud máš možnost, můžeš přihlášku naskenovat i s podpisem a poslat mailem, nebo poslat bez podpisu a třeba dodatečně dodat ještě podepsanou, nebo podepsat při některé schůzce v redakci... a nebo to tak zůstane a nejspíš se taky nic nestane (psst!)...
A shrnutí (i když už ti to v podstatě naznačily holky) - u lidí, se kterými se známe, třeba tady přes diskusi, nečekáme až na zaplacení - podstatná je přihláška (a dokonce i jen sdělení "posílám" stačí, když to jde poštou).
Tak už ji máš aspoň vyplněnou? ;-)
1. Ano, je to špatné místo - jmenuje se to tu "Rok 2013 setkání". Cokoliv, co nemá vlastní téma (a nestojí za to mu ho zakládat) bude určitě na správném místě v "Čo nám práve... (slina přinese :-)".
2. Ano, na toto číslo, co je v kontaktech (nicméně můžeš klidně zaplatit i osobně - není to problém) - hlavně nejdřív máš poslat přihlášku - pak se teprve upřesní všechno ostatní (a nezapomeň uvést, že už jsi členem ČZS a pošli své čl. číslo - nebudeš platit znovu členský příspěvek svazu, ale jen na činnost klubu).
3. Stanovy mluví o písemné přihlášce, obsah přihlášky včetně vlastnoručního podpisu vychází ze vzorového formuláře svazu. :-/
Nechci navádět :-), ale pokud máš možnost, můžeš přihlášku naskenovat i s podpisem a poslat mailem, nebo poslat bez podpisu a třeba dodatečně dodat ještě podepsanou, nebo podepsat při některé schůzce v redakci... a nebo to tak zůstane a nejspíš se taky nic nestane (psst!)...
A shrnutí (i když už ti to v podstatě naznačily holky) - u lidí, se kterými se známe, třeba tady přes diskusi, nečekáme až na zaplacení - podstatná je přihláška (a dokonce i jen sdělení "posílám" stačí, když to jde poštou).
Tak už ji máš aspoň vyplněnou? ;-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc za vše, perfektně vysvětleno.
Přihlášku mám vyplněnou, jen ten podpis právě zbývá. Email je jistě zadán na p. předsedu a ten tu jistě ještě není z návratu.
Přihlášku mám vyplněnou, jen ten podpis právě zbývá. Email je jistě zadán na p. předsedu a ten tu jistě ještě není z návratu.
Já se z tebe asi jednou picnu! OK, ustupuju hrubému psychickému teroru - stačí mi sdělení "mám vyplněnou". :-D
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- picris
- Kontaktovat uživatele:
Hanko, já bych změnila taktiku... změnila bych název vlákna :))).
To si piš!
korektor.cz
korektor.cz
HankaP píše: No a taky vždycky prolezeme Fata Morganu, někdy i zásobní skleník - to by se ti taky mohlo líbit...
Vy se máááte.
-
- Kontaktovat uživatele:
Až bude jasné datum v březnu - srazu "okolopražských", rád přijdu, proto tedy oželím výborovku (asi tento týden).
-
- Kontaktovat uživatele:
Holky, jak to bývá během léta, jsou nějaké srazy v tuto dobu?
Míro, už se tu o tom mluvilo. Oficiální je na jaře Praha a na podzim Brno. Mezi tím, jak si to kdo udělá nebo svolá. Ono v létě nikdo nemá moc času. Spíše se třeba lidi domluví na návštěvě. Pak jsou výstavy (mimo burzy) - Častolovice - říjen po Brnu, Ostrava.
... a Ostrava je letos zároveň s brněnskou burzou. :-(
korektor.cz
korektor.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
janli píše:Míro, už se tu o tom mluvilo....
Díky, jj, vím, že dle času se dá, ale chtěl jsem právě vědět, zda není stanoven nějaký pevný termín v létě... takže ne.
Jinak, jede někdo na sraz kolem mě, tedy D5?
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Chtěla jsem do Brna, kde uvidím holky všechny anebo skoro všechny, když nepojedu do Prahy.
Tak nevím, no.
Tak nevím, no.
Babett, mě letos asi neuvidíš, nejspíš nejedu do Prahy a na podzim do Ovy.