Rok 2013 setkání
Re: Rok 2013 setkání
Průšvih je v tom, že si termín nevolíme sami - v arboretu můžeme být jenom tehdy, když tam mají oni svou výstavu Barvy podzimu... je to tak trochu o nás bez nás (v Praze ostatně taky)... Ale jediná jiná možnost by byla sehnat si a zaplatit jiné místo v jiném termínu - ale v tom arboretu je to fajn, navíc je dobré, že se to s tou jejich výstavou (+ skalničkáři) sveze - je toho aspoň víc, co přiláká lidi...
Fakt je to blbá situace... :-/
Fakt je to blbá situace... :-/
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Je to prostě naprd!
Naposledy upravil(a) ZuzanaH dne ned 31. bře 2013 21:31:44, celkem upraveno 1 x.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Mně osobně se více líbí Brno než Praha. V Brně je větší prostor. Nebylo by lepší udělat jen to Brno, když je to v jednom termínu s Ostravou? Takhle se rozdělíme a nebude dost kytek tam ani tam.
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
A v čem je problém? Však výstava v Brně bude.
No já si právě myslím, že ne. Myslím si, že holky spíš budou v Ostravě na výstavě, než v Brně na burze. :-(
Zuzko, ale v Ostravě budeme jen my tady z okolí, ostatní holky budou normálně v Brně...
Zuzko, nežeň tolik, ještě nepřišlo jaro a ty už jsi v podzimu. :D
Neboj, však se dočkáš! Všechny se tam uvidíme a „...vy mě neznáte, ale až mě poznáte...“!
Já se teď těším na jarní Prahu a pak na Brno. Uteče to, ani nevíš jak!
Já se teď těším na jarní Prahu a pak na Brno. Uteče to, ani nevíš jak!
Ahoj všem, uvažovali jsme změnit termín, nebo udělat podzimní setkání v Ostravě v době výstavy, ale nakonec asi bude nejlepší ponechat Brno, jak je, a Ostrava holt bude paralelně. "Severomoravandy", nebudete tam u stánku všechny, že ne? Přijedete se na nás do Brna podívat...
- Babetta
- Řád vděčné kočky
- Kontaktovat uživatele:
Honzo, do Prahy nepojedu, tak musím oželet Ostravu, abych se s více děvčaty viděla v Brně. Moravačky prominou.
Přeškoda, ale těším se na tebe tady.
Ahoj, jsem tu nová, prozraďte mi, kdy a kde je nějaká zajímavá burza "paulinek", nebo výstava?
Dík.
Dík.
Naposledy upravil(a) HankaP dne sob 03. srp 2013 20:55:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: ... přesunuto
Důvod: ... přesunuto
- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
To krytí se Ostravy s Brnem mě dost mrzí, začínám mít pocit, že všichni budou v Brně a já sama v Ostravě. :(
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách