Příspěvekod HankaP » pát 12. říj 2012 10:52:18
No ale výsledek se vám tedy povedl...
Jenom se pořád nemůžu rozhodnout, jak s tou fialovou - jako celek se mi to líbí fakt moc, fialová je moje oblíbená (však jsem taky po babičce Fialová ;-), ale nablízko se mi přecejen zdá, že na tom právě ty "naše" růžové a fialové květy trochu zapadají...?
No jo, ona ta medová (nebo jindy tmavě zelená) byla taky pro některé jako podklad dost tmavá - jenže to by chtělo mít na to mnohem mnohem víc času, nedělat to v presu, že nás za chvíli vyženou - pak by šlo si s tím pohrát a na ty tmavší plochy soustředit světlé květy... My jsme to tam takhle mrskaly jak na běžícím pásu, maximálně jsme koukaly, aby nebyla malá schovaná za velkou nebo dvě "stejné" vedle sebe, víc nešlo. Na druhou stranu - na té první častolovické jsme měli dané bílé a zelené do jednoho chumlu a bylo to úžasné (tenkrát by nám lidi pro listí těch zelených utrhali ruce) - bylo by fajn udělat to někdy celé takhle naopak - "stejné" k sobě (a bílé, zelené a žluté podložit tím fialovým - úúú, to by bylo k sežrání! :-). Aby byly vidět rozdíly mezi nimi - takhle lidi říkají: modrou mám, růžovou taky... ;-))
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz