Ahojky,
jelikož už je jaro a občas je i teplo a počasí na grilování, mám jeden recept, se kterým jsem kdysi dávno v rádiu vyhrála 250 plechovek piva.
Takže:
masíčko (vepřové, kuřecí řízky) naklepeme, mírně osolíme a namočíme nejméně na 3 hodiny do této marinády: smícháme nejméně 2 majolky (Hellmans), řídí se podle množství masa, to se musí odhadnout, tedy majolky, přidáme rozetřený česnek podle chuti, sójovou omáčku a libovolné koření, já mám nejradši barbecue, dobré je i grilovací, prostě co má kdo rád. No a pak už se jen rozdělá gril, masíčko se griluje, k tomu se mohou podávat různé omajdy, kečup atd., jak kdo rád, zeleninový salát také nic nezkazí, ani tatarka, pečivo.
Tak dobrou chuť. Polednice
Grilovačka
Re: Grilovačka
Jo jo, masíčko naložené v tatarce je překvapivě křehké. Můžu jen doporučit.
Je dobrý i recept uvedený na sklenici... vlastně marináda jen Hellmans tatarka s česnekem, pak obalit v hl. m. a na pánvi osmažit.
Je dobrý i recept uvedený na sklenici... vlastně marináda jen Hellmans tatarka s česnekem, pak obalit v hl. m. a na pánvi osmažit.