Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Hvězdné noci přinášejí mráz, ten na dnešek byl docela silný. Teploměr ukazuje sice 5 °C, ale je to blbost. Ta naše meteostanice stojí za prd.
Máme vykachlíkovanou koupelnu šedou kachličkou a samozřejmě bílé spáry. Sem tam už je taky povrch spáry porušený, jakoby popraskaný, a jak to zajde, katastrofa! Kartáčem a nějakým jemným pískem vydřu, co jde, a zbytek vybělí Savo, ale není to dobré, ničí to glazuru na kachlíkách. Já Savo vůbec nerada používám, je to zlořád.
Přeji dobrý celý den.
Máme vykachlíkovanou koupelnu šedou kachličkou a samozřejmě bílé spáry. Sem tam už je taky povrch spáry porušený, jakoby popraskaný, a jak to zajde, katastrofa! Kartáčem a nějakým jemným pískem vydřu, co jde, a zbytek vybělí Savo, ale není to dobré, ničí to glazuru na kachlíkách. Já Savo vůbec nerada používám, je to zlořád.
Přeji dobrý celý den.
Ahojky, jo jo, za chvíli Vánoce a to mi připomíná, že tradičně nebudu vědět, co komu koupit pod stromeček.
Helenko, máme podlahové topení, a proto musely být dlažba nebo plovoučky...
Helenko, máme podlahové topení, a proto musely být dlažba nebo plovoučky...
Přeju vám pěkný den.Jo jo, dlažba je sice pěkná, ale nepraktická. Zlaté lino.
Evi, a jak teda ten čistič na ty trouby, bylo to lepší, nemusela jsi to šůrovat jak pako??? Je mi jasné, že se musí objet všechna dlažba, ale když jsem to čistila tím práškem, tak jsem musela drhnout místo vedle místa a pak ještě na čisto, aby nezůstávaly bílé fleky po prášku. 

Mikino, mám sprej, nastříkám na spáry, ono to napění, nechám to tak 10 minut být (když zapomenu, nevadí, píšou až dvě hodiny) a pak to tou drsnou stranou houbičky stírám. Pak to čistou vodou vezmu celou plochu.
Evi, a je to "jejich" značka? Díky za info, vypadá to rozumně, takže to zajedu koupit, jen v rychlosti přemýšlím, kde je u nás DM market...
Jo, je to DM čistič. Oni ti poradí. Já mám tenhle na trouby a grily, že to odmastí, což v kuchyni potřebuju.
Diky za info. V sobotu se chystam na poradny uklid, tak cistic zitra koupim.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte.
Venku pěkně sluní, přes noc opět mráz. Teď už to asi jiné nebude. Ještě potřebuji do zahrady vyvézt hnojiště po slepicích a pak už může napadat sníh.
Pěkný pátek přeji.
Venku pěkně sluní, přes noc opět mráz. Teď už to asi jiné nebude. Ještě potřebuji do zahrady vyvézt hnojiště po slepicích a pak už může napadat sníh.
Pěkný pátek přeji.
Dobré ráno. Opět nám krásně svítí
. V poledne odjíždíme do Příbrami a odtud pak k bráchovi do Dobřívu u Rokycan. Zítra tam máme domluvenou soukromou návštěvu hamru.
Jdu balit. Mějte prima víkend.
. V poledne odjíždíme do Příbrami a odtud pak k bráchovi do Dobřívu u Rokycan. Zítra tam máme domluvenou soukromou návštěvu hamru.Jdu balit. Mějte prima víkend.

Přeju vám pěkný celý den.Prosím fotit hamr.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den přeji.
Helenko, výletujte, dokud můžete. Taky se přimlouvám za fotečky. Dnes byste měli mít počasí příznivé, hlásí kolem 17 °C. Užijte si to.
Helenko, výletujte, dokud můžete. Taky se přimlouvám za fotečky. Dnes byste měli mít počasí příznivé, hlásí kolem 17 °C. Užijte si to.
Přeju všem pěknou sobotu.
U nás prší.
U nás prší.
Tady taky. Tak nalejte skleničku a relaxujte. :))) 

Já se snažím něco uklidit.
Relaxovat budu zítra, jestli bude hezky. Mám objednaný let balónem. Takže to už z principu bude foukat vítr...
Relaxovat budu zítra, jestli bude hezky. Mám objednaný let balónem. Takže to už z principu bude foukat vítr...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, zatím je u nás sluníčkově, ani nefouká. Doufám, že je tak i u vás a ty si ten let užiješ.
Pěknou neděli přeji všem.
Pěknou neděli přeji všem.
Jooooo, bylo to super. Říp a České středohoří, nádherné výhledy, super počasí, zakončeno v podřipském pivovaře ve Ctiněvsi.
Akorát tedy já měla letenky rok a půl, osmý a dnes devátý pokus a kámoška minule řekla, že by letěla taky, tak jsem jí objednala letenku, objednala společný termín a hned první termín to vyšlo. Tak nevím, kde byla chyba. :-)
Akorát tedy já měla letenky rok a půl, osmý a dnes devátý pokus a kámoška minule řekla, že by letěla taky, tak jsem jí objednala letenku, objednala společný termín a hned první termín to vyšlo. Tak nevím, kde byla chyba. :-)
Evuško, to jsme se mohli u pivka potkat. Máme to, co by kamenem dohodil. :)
Prý je létání balonem dost návykové. Jsi nositelkou nějakého honosného titulu?
Prý je létání balonem dost návykové. Jsi nositelkou nějakého honosného titulu?
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ránko.
Jak byla včerejší neděle pěkná, tak je pondělí škaredé. Mlha, trochu poprchává nebo padá ta mlha. Ani se mi z domečku nechce, ale musím na poštu. Mějte se krásně.
Jak byla včerejší neděle pěkná, tak je pondělí škaredé. Mlha, trochu poprchává nebo padá ta mlha. Ani se mi z domečku nechce, ale musím na poštu. Mějte se krásně.
Dobré ráno, u nás sice pod mrakem, ale ani kapka. A sucho už je katastrofální. Včera jsem sadila pár opozdilců a nešlo to ukopnout a země úplně vyschlá.
Pro kočkomily, možná znáte. Musím dát autorovi za pravdu.
http://www.pronaladu.cz/domaci-povinnosti-kazde-kocky/
Pro kočkomily, možná znáte. Musím dát autorovi za pravdu.
http://www.pronaladu.cz/domaci-povinnosti-kazde-kocky/