Čo nám práve... (slina přinese :-)
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
U nás také štěbetají, hned je to veselejší, i když na veselost mám slípky a krůty, kuchyň je nabarvena na zeleno a i pokoj - prostě zelená musí být všude. :DD
Já tu zelenou řeším kytkama - zatím ji mám hodně, nic nekvete, čekáme na
.
.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vladi, já jich moc po bytě nemám. Máme úzké parapety, není kam kytičky dát. Stíní nám les, takže ani světla není moc.
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Jé... konečně nejsem jediný, kdo má úzké parapety, vždy když jdu na návštěvu, tak všude obdivuju tak veliké parapety - jako kdyby chtěli mít prales z monstery za oknem, :D a mně se tam nevejde ani kaktus. :D
Já nemít široký parapet, tak bych se kytičkám nemohla věnovat. Právě široké parapety v novém bytě (5 let) u mne rozvinuly zálibu v gesnerkách. A taky to, že jsou orientovány na severovýchod.
... o parapetech si chci povídat!
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Ty muškáty máš navolno, tam se toho ještě vejde. 

Míro, je vidět, že jsi i obchodník! :D
... na šporhéltu Danuš, elektrickým. Ale vážně, když někdo dojde, tak to sklidím ze stolu někam jinam. Chodím s tím jak s keserem. Na těch parapetech je ještě - relativně - místo. Ale očekávám ještě nějakou zásilku achimenesů a budu muset najít místo čolkem tak pro 25 dalších květníků. No, to je na... že jo.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Janičko, já se chystám asi o víkendu na achíky a kam je dám, to netuším. Vždycky jsem je měla na chodbě. Na schody na půdu jsem dala dvě dlouhá prkna a opřela to o protější okno a na tom byly. Jenže jelikož tam teď chodí naše chlupatá kompanie, tak to ani náhodou nebudu riskovat.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Přemýšlím, jak to udělám s achimeneskama a kohlérkama. Něco musím najít, jinak s nima budu spát. Kdyby se už netopilo, bylo by to fajn. I na ty úzké parapety bych něco dostala, ale takhle je z radiátorů horko. Usušila bych je.
modrakocka1 píše::: Janičko, já se chystám asi o víkendu na achíky...
... na příští rok si udělej místa o kapku víc, cha chá.

Babetta píše:Přemýšlím, jak to udělám s achimeneskama a kohlérkama. Něco musím najít.
Ano ano, máme to těžký. A pak že koníček je relax.
U mne to vypadá podobně. V kuchyni zastavěná mikrovlnka i částečně kuch. linka. A to ještě mám pod světlem obrácený hrnec a na něm misku s řízky (myslím listové), kterým večer přisvětluji. Na topení mám nastavěné květináče s vysetou paprikou, celerem a rajčaty (než se to zazelená) a honzíky s kohlerkama (až je zasadím) budu muset postavit na zem pod okno (do ložnice - jediná místnost, kam nesmějí chlupatiny). Teoreticky mám ještě na 2 oknech třetinu parapetu volného (bohužel mám taky jenom úzké), ale po dohodě s kočkama jim musím nechat místo na výhled z okna.
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
To já užj sem postižen tak, že mám sny takové, že místo zdí je všude sklo a jak se hezky doma rozšiřuju s kytkama, bohužel po probuzení je to pak k vzteku, že místo nepřibylo. :DD
Já jsem dala dvě polystyrenové bedýnky s přesázenýma fialkama a nasetýma letničkama dceři na psací stůl. Má přijet domů až za 14 dnů. Pak to na víkend NĚKAM budu muset uklidit a pak zas zpátky. Jinak mi taky naše deseticentimetrové parapety nestačí.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Janičko, letos to poženem "vo štok", tak snad místo přibude. Jenže manžílek už jaksi nakazoval, že jako abych si nemyslela, že zas do podkroví nacpu kytky. Prý ani jednu. 

No však to podkroví děláte proto, abys měla na kytky místo v tom patře, co jsi doteď. :-))