Kohleria
Re: Kohleria
Dnesna...
Esi vono to nebude poupě.
Nafoť to z boku, to může být normálně na vrcholku shluk listů.
Nafoť to z boku, to může být normálně na vrcholku shluk listů.
Zuzko, taky mám dojem, že jsou to poupata...
Iconko, krásné kveteníčko... 

Holky, mám na vás dotaz: koukala jsem se na tu kohlerii, co jsem zde fotila, opravdu hodně podrobně, a opravdu to jsou lístky a asi i poupátka. Je to opravdu taková kuča. A z toho plyne moje otázka: Neměla by ta kohlerie ty poupátka mít za listama? Za listama jí raší malé lístečky. Jak je to možné? A neměla bych ty malé lístečky za těma listama vyštipovat? Díky za vysvětlení.
No, nenapadá mě, které kytce by rostly květy pod listy - zdá se mi logické, že rostou z té strany, kde se dostanou na světlo...?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Zuzko, dej si bojový úkol... teď zalij kytky a týden na ně ani nekoukneš. A budeš překvapená a nebudeš vymýšlet. :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, už jsme jí to radily několikrát, ale ona asi chudera ani nespí.
Už mi připomíná ... neber úplatky... neber úplatky...

Už mi připomíná ... neber úplatky... neber úplatky...

No děvčátka, kolektivka joo?
Holky, a víte, o co mne žádáte? O nemožné! Chápejte to - jsem nová, natěšená, nervózní.
Holky, a víte, o co mne žádáte? O nemožné! Chápejte to - jsem nová, natěšená, nervózní.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,
čistě náhodou, není mezi vámi někdo, kdo ještě nemá Silver Feather a chtěl by?
čistě náhodou, není mezi vámi někdo, kdo ještě nemá Silver Feather a chtěl by?
Maruško, hele, normálně se mi tuhle nepodařilo uchovat, tak jestli můžu prositi??? Kujů. 

.