Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Pokud nebudou nějaké větší důlní otřesy, tak snad vydrží. Když si vezmete, že kdysi stál na kopečku a teď je skoro o 40 m níže, je to zázrak, že ještě stojí.
Dovnitř se nedalo dostat, fotila jsem přes mříže, tak to nevynikne, jak jsou ty zdi křivé.
Dovnitř se nedalo dostat, fotila jsem přes mříže, tak to nevynikne, jak jsou ty zdi křivé.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vnitřek je jednoduchý, ale hezký. 40 m? To hledím. Nevěděla jsem to.
Mikino, ségra studuje zahradnictví a myslím, že inženýrka, co ji učí botaniku, se tím zabývá, tak měli nějakou hodinu i o aromaterapii. Takže něco mám od ní a dá se to vyčíst i v různých knížkách.
Babetta píše:... U nás svítí Cyril...
U nás zase svítil Oskar.

- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Jen ať svítí, taky si ho zasloužíme po takový dlouhý zimě.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Krásný den přeji.
Cyril a nebo Oskar, to je jedno, hlavně že svítí i dnes. Jenže i zapršet by už mohlo. Nejlépe v noci. Krtek má hlínu už moc vyschlou. Zas do rána přibyly tři krtiny. Včera mi utekla jedna slepice a vyhrabala mi měsíčky, které jsem tam právě zasadila a byla ráda, že už zvedly hlavy. No můžu já mít radost?

Cyril a nebo Oskar, to je jedno, hlavně že svítí i dnes. Jenže i zapršet by už mohlo. Nejlépe v noci. Krtek má hlínu už moc vyschlou. Zas do rána přibyly tři krtiny. Včera mi utekla jedna slepice a vyhrabala mi měsíčky, které jsem tam právě zasadila a byla ráda, že už zvedly hlavy. No můžu já mít radost?

Tady je taky už vyschlo... po tom krásném čase, co byl do záplav. Krtince by mě dost vytočily.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno.
Venku slunečno, teplo od rána. Na sluníčku 40 °C. Želvy už se sluní. Mám dvě navíc. Taky psa a kocoura. Dcera jela na pár dní s dětmi k vodě, a tak se budu tentokrát místo dětí starat o zvířenu.
Venku slunečno, teplo od rána. Na sluníčku 40 °C. Želvy už se sluní. Mám dvě navíc. Taky psa a kocoura. Dcera jela na pár dní s dětmi k vodě, a tak se budu tentokrát místo dětí starat o zvířenu.
Vladi, a jak to, že ses nestavila? Bydlím "kousek" od toho kostelíka.
A já jsem uvažovala, když jsem hleděla do mapy u toho kostela, kde asi bydlíš. Nevím, co bys řekla, kdyby se nás přihnalo 5 lidí na stavbu zrovna k obědu
?
?Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dostali byste buď lopatu do ruky a pak možná oběd, a nebo lopatou po hlavě. :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zuzi, začala jsi dobře. Ještě něco přibude a zdokonalíš je. 

Vladi, vidíš, neboj, nářadí máme dost a jídlo by se taky sehnalo... 

Majko, já se přihrnu až na tu kolaudaci
!
!Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobře, já s tím samozřejmě počítám
. Jen netuším kdy proběhne, trošku se nám to prodlužuje, protože David teď chodí na střechy, takže ten srpen se asi konat nebude.
. Jen netuším kdy proběhne, trošku se nám to prodlužuje, protože David teď chodí na střechy, takže ten srpen se asi konat nebude.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jani, dobrý nápad. Dovezu rychlé špunty a prásknem je o zeď domečku. Otestujeme poctivost omítky.