Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Jojo, užijte si krásné dny a sluníčko!

Krásný den všem. Konečně mám fotky z naší svatby, tak alespoň ukázku.
Helo, krásná nevěsta!!! A teda, tolik lidí,
to teda mrkám.
to teda mrkám.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Rodina novomanželů čítala asi 50 lidí a dalších asi 50 lidí byli jejich kamarádi a kamarádky.
A ještě přidám svatební dort.
A ještě přidám svatební dort.
Dort jednoduchý, ale luxusní! Ňam.
Helenka, nádherná svadba, gratulujem, a čo sa mi hrozne páči, je tam strááášne veľa detičiek, úžasné fotky. 

Moc hezký, Helenko! Hlavně že se všechno vydařilo a teď už je to jen na nich, jak si povedou dál. :)))))
Dobré ráno.
krásně svítí, mějte nádherný den. 
krásně svítí, mějte nádherný den. 
Dobré ráno. Kde jste všichni? Vypadá to, že toto vlákno už je jenom moje. Tak vám všem přeji krásný den. 

Tady se, Helenko, střetává několik faktorů. :) Prázdniny, dovolené, víkend a nic, co by jeden chtěl napsat. Jo, chodí sem jen hrstka lidí. Ostatní možná jen nakouknou. Mnohem víc jich surfuje po fejsu. Bohužel, včetně mě. :))
Pravdou je, že tam je ohlas na ev. fotky nebo příspěvky spontánnější a člověka to víc baví. Dají se tam vidět hezký věci a mně osobně to docela motivuje. Prostě tady je to takový komornější. Ale počkej v zimě, třeba tu bude veseleji. :)))))
Pravdou je, že tam je ohlas na ev. fotky nebo příspěvky spontánnější a člověka to víc baví. Dají se tam vidět hezký věci a mně osobně to docela motivuje. Prostě tady je to takový komornější. Ale počkej v zimě, třeba tu bude veseleji. :)))))
Ahojky při neděli. Dneska bude fakt pařák, asi opravdu vlezu do bazénu. ☺
A já nemám odvahu obléct přes den plavky.
Co blbneš, Majko? Jsi pěkná baba, co by ses žinýrovala obléct plávy? Na okolí se vybodni, ti to určitě řešit nebudou! Jen do nich vlez, já si je taky klidně vezmu, a mohla bych ti dělat matinku. :))))))))) 

No jo. Jen nemám postavu, co bych chtěla ukazovat. Vím, jsem pako.
Pako nejsi :))))), ale sebevědomí klidně pozvedni! Jen se koukni, jaký pozitůry se občas nadnášejí v telce a myslí si, že jsou pupek světa! :))))) Někdy by nad nima jeden brečel. Takže klídek a dělej si po svým. :)
On je taky svět a jeho pohled děsně ovlivněný i tou telkou. O normální, krásné ženské, která třeba po dětech přibrala 5 kg, řeknou, že se na ní mateřství podepsalo, a o vyzáblině hraničící s anorexií prohlásí, že má výstavní figuru. Tak to je skoro šíření poplašných zpráv.
Evo, kdyby to bylo 5 kilo, neresim to.