Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno. Prší, prší, jen se leje... Přeji prima neděli. 

Dobré ráno. Dnes máme 14 °C, zataženo a protivný studený vítr.
Tak s chutí do práce.
Tak s chutí do práce.

Ahojky, u nás včera odpoledne začalo pršet, a to jako dost, pršelo i po ránu a je dost chladno. Včera jsme zavařovali červenou řepu, minule okurky, tak máme zeleninku na zimu.
Přeju vám fajn den. I když pracovní. U nás je takové svěží, chladné ráno, svítí sluníčko, po deštivé neděli moc příjemně.
Dobré ráno a pěkný celý den. Dnes už krásně svítí
.
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tady taky sluníčko svítí, ale je jen 15 °C, mohlo by přitvrdit. :-)Mám nějaké plány balkonové a bez sluníčka tam nevlezu.
Evuško, neboj, ještě se pěkně ohřeješ, budou tropy.
Však se těším.
Jen teda zítra mi přijede na tři dny kamarádka s manželem a v plánu byly kolovýlety. Tak mám obavu, že z toho bude tak akorát sezení pod pergolou v pivotéce a kola se budou potit opřená o plot.
Jen teda zítra mi přijede na tři dny kamarádka s manželem a v plánu byly kolovýlety. Tak mám obavu, že z toho bude tak akorát sezení pod pergolou v pivotéce a kola se budou potit opřená o plot.
Krásný den všem. 

Přeji příjemný pátek. 

Ahojky, dneska je nádherný pátek, jen já jsem ještě v práci.
Musíme ještě rychle využít bazén na zahradě. Jak předpovídali to tropické léto, že bude ještě horší než loni, tak jsme napustili bazén, bohužel tolik tepla zase nebylo, takže si myslím, že jsme letos napouštěli zbytečně.
Musíme ještě rychle využít bazén na zahradě. Jak předpovídali to tropické léto, že bude ještě horší než loni, tak jsme napustili bazén, bohužel tolik tepla zase nebylo, takže si myslím, že jsme letos napouštěli zbytečně.
Proč zbytečně, vůbec jste se nekoupali? Ani děti?
Ale jo. Jen bazén má 17 kubíků, tak proto myslím zbytečně. Nejsem si jistá, že s tou chlórovanou vodou spolu s dalším preparátem na čistý bazén se to dá využít na zahradu...
Tak si k tomu budete pořizovat ještě solární ohřev. Aby to stálo za to.
Přeju vám pěkný den.
Mikino, dneska máte vodu určitě ohřátou. :-)
Mikino, dneska máte vodu určitě ohřátou. :-)
Evo, David je ve vodě s kámoškama a voda je teplá. Já jsem zalezlá v baráku, venku je vedro.
Jo, vedro je fakt velké. Tady je akce... Vivaldiano... po městě mraky lidí, stánků, halas, já jen proletěla, vůbec mě to neláká. A to mám slunko ráda, ale čeho je moc...
Dobrý den. Užívejte si
.
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno. Sluníčko se snaží, ale zatím nemá dost sil...
Mějte prima den.
Mějte prima den.