Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
I já děkuji... 

Evičky, Evuško, Evíci, Evky... dodatečně taky přeju vše nejlepší - hlavně zdravíčko! 

Mikčo, k tvým dnešním narozeninám ti přeji vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a pohody. Ať se ti vše daří, jak si přeješ.

Majo, všechno nejlepší k narozkám - ještě furt krásná číslovka. :))) Hlavně hodně zdraví, pohody a elánu! I to štěstí se najde! Ať ti všechno pod rukama jenom vzkvétá!!!

Holky moje zlatý, děkuju moc. :-)
Taky se připojuji s přáním všeho nej, nej, nej... hlavně pevné zdraví! 

Děkuji mockrát. :-))
Majko, všechno nej... k narozeninám, hlavně zdravíčko a spoustu krásně kvetoucích kytiček jak v bytě, tak venku na zahradě... 

Evi, děkuji moc. Venku pokvetou a doma pomalinku začínají.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Dodatečně přeji všem Evičkám k svátku a Mikče k narozeninám všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí, lásky a spoustu krásných kvetoucích kytiček.

Děkuji za přání. :-))
Vlasti, přeji ti vše nejlepší k narozeninám. Ať se ti vše daří. 

Také přeji všechno nejlepší a hodně zdraví a radosti z kytiček. 

Vladi, přeji ti k dnešním narozeninám vše nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a hodně sil na všechny tvé aktivity. Ať se zi daří vše, na co sáhneš, lesní zvířátka aby nechala na pokoji tvou zahradu, škůdci aby k tobě netrefili, kytičkám, zelenině i ovoci aby se dařilo. 

Vladi, já ti taky přeju všechno nejkrásnější a nejlepší k dnešním narozkám! Vše, co bych ti popřála i já, už za mě tlumočila Helenka! :)))) V pohodě si dnešní den užij!
http://bartolomej.mujblog.info/zivot/ctyrlistky
http://bartolomej.mujblog.info/zivot/ctyrlistky
Vladi! Taky přeju k narozkám hlavně zdraví, štěstí, spokojenost, elán... ať se všechno daří a ať se splní všechna přání!