Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tady asi půl hodiny i svítilo sluníčko a teď už zase tma. Prostě blázinec.
A my měli před chvílí i duhu
!
!Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tady leje jako z konve a fičák! Už aby bylo jaříčko!
Tady taky padá spousta vody.
Loni na podzim nám předělali chodník... tak tu máme pěkný potok.
Loni na podzim nám předělali chodník... tak tu máme pěkný potok.
Dobré ráno!
Nakonec u nás ani nenapadlo, vločky hned roztály, ani nepršelo. Akorát ještě pořád pofukuje.
Na jaro se taky těším, ale po pravdě čím jsem starší, tím jsem raději, že dám těm rukám od zahrady chvilku klid.
Nakonec u nás ani nenapadlo, vločky hned roztály, ani nepršelo. Akorát ještě pořád pofukuje.
Na jaro se taky těším, ale po pravdě čím jsem starší, tím jsem raději, že dám těm rukám od zahrady chvilku klid.
Hezký den všem. U nás po včerejším deštivém dnu leze slunce. Ale nejspíš z toho nic nebude, jsou všude kolem ošklivé mraky.
Já se na jaro těším i kvůli té práci venku. Jak je brzy tma, nic se mi nechce, ale buď jsem do noci v dílně, nebo čumákuju na televizi a u toho mám pořád cuky něco jíst, nebo pít. Takže je lepší, když je venku světlo a jsem na zahrádce. ;-))
Já se na jaro těším i kvůli té práci venku. Jak je brzy tma, nic se mi nechce, ale buď jsem do noci v dílně, nebo čumákuju na televizi a u toho mám pořád cuky něco jíst, nebo pít. Takže je lepší, když je venku světlo a jsem na zahrádce. ;-))
U nás včera tak krásně chumelilo, bylo to za oknem úžasné... ale samozřejmě to rychle roztálo...
Děvčata, kdyby byla zima zimou, jak má být, tak mi to nevadí. Tady už několik dní s přestávkami leje a leje. Denně musím za zvířátky na zahradu. To vždycky přijdu celá učvachtaná...
Jdu ale na radu. Zjara jsem si pořídila řízky pokojových ibišků. Krásně zakořenily. Přes léto vegetily na balkóně. Když jsem je dala domů, sestřihla jsem je a začaly krásně obrůstat. Před nějakou dobou začaly vadnout a několik jich vypadá, že končí, dokonce i jeden již letitý! Dnes mi jedna kytičkářka řekla, že jí to taky jeden udělal a prý by to mohlo být průvanem. Je fakt, že když větrám, otevřu okno v kuchyni a v pokoji dveře na balkon! Co myslíte? Nebo máte jinou zkušenost? Dost mě to mrzí.
Jdu ale na radu. Zjara jsem si pořídila řízky pokojových ibišků. Krásně zakořenily. Přes léto vegetily na balkóně. Když jsem je dala domů, sestřihla jsem je a začaly krásně obrůstat. Před nějakou dobou začaly vadnout a několik jich vypadá, že končí, dokonce i jeden již letitý! Dnes mi jedna kytičkářka řekla, že jí to taky jeden udělal a prý by to mohlo být průvanem. Je fakt, že když větrám, otevřu okno v kuchyni a v pokoji dveře na balkon! Co myslíte? Nebo máte jinou zkušenost? Dost mě to mrzí.

Dobré ráno. U nás jsou 4 °C, je šedivo a prší. Ani se mi nechce jet na plánovaný nákup.
Mějte prima pohodový den.
Mějte prima pohodový den.

Krásný den přeju všem.
I když počasí moc krásné není.
Na nákup budu muset taky, ale asi až večer. Teď vařím na dva dny kopu jídla, protože dcera si vozí jídlo do práce a odjíždí v 10.45, tak jsem všechno překopala a motám se kolem hrnců. Nastoupila teď v pondělí a ještě jsme se nezajeli.
Já vím, že dojíždí do práce spousta lidí, a je to náročné, to teda jo. Vstává v 5.15 a návrat domů ve 20.10 třikrát týdně. Dnes má od 13 a jede před jedenáctou a radši bude v Praze spát. Pak se nedivím, že spousta lidí je v Praze v podnájmu, nebo rovnou byt koupí. Což je teda pro nás nedostupné.
I když počasí moc krásné není.
Na nákup budu muset taky, ale asi až večer. Teď vařím na dva dny kopu jídla, protože dcera si vozí jídlo do práce a odjíždí v 10.45, tak jsem všechno překopala a motám se kolem hrnců. Nastoupila teď v pondělí a ještě jsme se nezajeli.
Já vím, že dojíždí do práce spousta lidí, a je to náročné, to teda jo. Vstává v 5.15 a návrat domů ve 20.10 třikrát týdně. Dnes má od 13 a jede před jedenáctou a radši bude v Praze spát. Pak se nedivím, že spousta lidí je v Praze v podnájmu, nebo rovnou byt koupí. Což je teda pro nás nedostupné.
Taky všechny zdravím!
U nás je dnes mlha, ani se mi ven nechtělo. No, musela jsem, zvířátka taky chtějí jíst. Cestou jsem potkala pošťačky, zdravíme se... nic... Když jsem se vrátila později domů, nese mi sousedka balíček... Mám zase o "zábavu" postaráno! Myslela jsem si, jak na gůglu pohledám podle názvu a pak budu machrovat...
Přišly mi takové vzácnosti, že ani mistr gůgl neví (nebo já neumím).
U nás je dnes mlha, ani se mi ven nechtělo. No, musela jsem, zvířátka taky chtějí jíst. Cestou jsem potkala pošťačky, zdravíme se... nic... Když jsem se vrátila později domů, nese mi sousedka balíček... Mám zase o "zábavu" postaráno! Myslela jsem si, jak na gůglu pohledám podle názvu a pak budu machrovat...
Přišly mi takové vzácnosti, že ani mistr gůgl neví (nebo já neumím).

Dobré ráno.
Janičko, napiš sem názvy a budeme hledat všechny. Pokud vím, tak třeba Sonička najde všechno.
Mějte prima pátek.
Janičko, napiš sem názvy a budeme hledat všechny. Pokud vím, tak třeba Sonička najde všechno.
Mějte prima pátek.

Helenko, děkuji za nabízenou pomoc. Už jsem dostala všechny potřebné instrukce od Evušky! Taky jí ještě jednou touto cestou za kytičky děkuji. Jen pořád přemýšlím, čím bych se revanšovala, aby mě za tolik kytiček nemusela hanba fackovat...

Přeji krásný den. U nás je šedivo, -3 °C, fouká protivný vítr a přitom trochu cukruje.
Hezký den vám všem.U nás taky trošinku napadlo, ne moc, ale stačí to k prosvětlení dne. Jinak by bylo šedivo mrazivo. Na bílo je to mnohem hezčí.
U nás bylo včera fajn. Sice foukal ostřejší vítr, ale pod nohama bylo tuho a občas vykouklo sluníčko. Na dnešek napadlo asi 5 cm, +1 °C, jde to rychle dolů. Zase čvachta... i tak přeju hezký den!

Přes noc napadalo asi 10-15 cm sněhu. Podle předpovědi má být zítra +5 °C, tak to půjde nejspíš všechno dolů. Ptáčkové dnes na krmítko ani nepřilítli. Jindy jsou jich tam hejna ještě dřív, než odejdu ze zahrady.

U nás dnes skoro jaro, slunko svítí, ptáci zpívají. Včera během hoďky byly Vánoce, ale už to pomalu roztává.
Ráno jsem se protáhla Místkem, u jednoho domu kvetla oranžová růže, snad 5 květů, listí zelené, jako by ani leden nebyl. Musela jsem se vrátit a vyfotit si to.
Ráno jsem se protáhla Místkem, u jednoho domu kvetla oranžová růže, snad 5 květů, listí zelené, jako by ani leden nebyl. Musela jsem se vrátit a vyfotit si to.
Dobrý den přeji.
Venku je -1 °C, zatím svítí sluníčko, ale začínají ho překrývat mraky. Sněhu máme dost, ale rychle to klesá.
Venku je -1 °C, zatím svítí sluníčko, ale začínají ho překrývat mraky. Sněhu máme dost, ale rychle to klesá.
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Nikde nikdo, u nás chumelí, slibované oteplení nikde.