Zahrada
Re: Zahrada
Já bych si toho ani nevšimla. Máme jich nejvíc pod jilmem za vrátky, ale tam Luděk neodklidil spadané listí a možná ani nevylezou. Ale v pátek k nám přijela mamča a z nádraží jde podle plotu a viděla je vzadu, kde jsou denivky a funkie, a ty jsem na podzim čistila. Mě ani nenapadlo běhat po zahrádce a sledovat, co a kde v té zimě leze. Takže talovíny kvetou, čemeřice se chystá.
Talovíny jsou takové žlutě kvetoucí kytičky?
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Evi, jo, talovíny jsou takové žluté kuličky, já teda nemám po čem koukat, i kdyby mě to napadlo, všude jsou hromady sněhu.
Já bych je šla i nafotit, ale je -8, tak myslím, že budou vypadat dost divně. :-)
Takže...
talovíny
koniklec
sněženky
scvrklý roďák
zmrzlý karafiát
talovíny
koniklec
sněženky
scvrklý roďák
zmrzlý karafiát
No, já hledím. Čemeřice mi lezou, protože v tom místě vytál sníh. Sněženky zatím nevím, je tam bílo - sníh a námraza. Ale předpokládám, že jsou ještě v zemi.
Děvčata, u nás mrzne bez sněhu! Snad to kytičky nepoškodí. Pár dní už zase lezu po štaflích a prořezávám ořech. Dnes jsem řádila v ostružiní... 

I v těch mrazech?
Člověče, ořech má určitě nějaké specifické období na prořez. Nejsem nijak zdatná v tomhle, jen vím, že jsme se o tom někde bavili, a leden tam určitě nebyl.
Ono, když jsou moc velké mrazy, by se nemělo řezat vůbec.
Máš to hezké.