Saintpaulia
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Saintpaulia
Sapho, je to moc vděčná fialka a krásná. Zrovna mi taky po přesázení nakvétá. 

Zdeni,tak jsem se zařekla,že nebudu škemrat ,ale kdyby Smokeymu lísteček upadl...????
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evko, mám u lístečku malou rostlinku, tak jestli chceš...
Jeeej to je krásy... mě se klube poupátko u Powwow, tak se těším:)
Babet...kdyby ti zbýval...??? tak bych vzala...myslím,že jsem měla od tebe lístek,ale bohužel už poněkolikáte mě opustil...
Ivanko, Tobě to tak krásně kvete, Ty snad čaruješ
.
.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
EvoK, budu na tebe myslet a jestli pojedeš do Prahy a já taky, vezmu ti Smokeyho s sebou. Kdyby to nevyšlo, pošlu ti ho.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
nádherné kvítky. Optimaru Nebrasku jsem měla taky a několikrát, je to moje oblíbená ale není mi souzená vždycky vykvete a odejde, tak už na ni jen s láskou vzpomínám.Jinak ty zeleně kvetoucí jsou fakt držáci. To samé Emerald Lace ta kvete hodně dlouho, nebo mně už někde od zimy nebo podzimu už ani nevím kvete Frozen in Time...fakt ty květy nejsou ovadlé, ohnědlé nic.
Koťátko a nie Emerald Love ???? Emerald Lace je modrásek...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
jo jo máš pravdu Love ... 

Babetto...nedělej si hlavu...snad se v Praze potkáme a kdyby ne,tak se ještě snad uvidíme...
Ivi, nemáš nááááhodou EK-Nautilus ? Vím, žes ho měla a marně ho sháním... u tebe už ho nějak nevidím... loni mi dal Honza Stanzel, ale lístek neustál... Těžce bych o něj stála.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Marti bohužel mně lístek taky nepřežil, asi nebyl dost vyzrálý. taky jsme ho Honzovi pěkně odrbaly 

Já jsem dostala trošku starší... mám nápad, na burze ho přepadneme a totálně ukecáme, ju ? Měl to taky p. Jamriška, ale to už je asi pasé....

ahojky, Marti já ho mám, jen ještě není na škubání, je to taková větší rozetka....tak jestli vydržíš do podzimku....
To jsem ráda Ivanko, že ti ta Otimara pěkně kvete... :) Co Tomorrow's? A lístečky se drží? Já už mam pěkný kořínky.
mikina píše:ahojky, Marti já ho mám, jen ještě není na škubání, je to taková větší rozetka....tak jestli vydržíš do podzimku....
......moc prosíííím..........vydržím, a taky přivezu dost lístků jak teď, tak na podzim.. vybereš sama, co ti bude hovět.