Na YouTube je plno instruktážních videí, videí z výstav apod. - takže když narazíme na nějaká zajímavá, tady si je můžeme nasyslit a upozornit na ně ostatní.
Vlákno zakládám já, protože bude potřeba pár vysvětlivek, hlavně ke vkládání. Takže:
Video se vloží tak, že se klikne na nové tlačítko YouTube a mezi značky se vloží ID videa - to je řetězec 11 znaků v URL adrese z YouTube. Ta může vypadat nějak takhle:
(Adresa může mít i trochu jiný tvar, ale většinou to bude právě mezi znaky = a &...)
V nejhorším, kdyby vám to fakt nešlo a nevěděli jste si rady, vložte prostě URL adresu jako odkaz, odešlete příspěvek, a pak klikněte na Ohlásit tento příspěvek (trojúhelníček s vykřičníkem), abych to upravila...
Přepínače vpravo dole:
- logo YouTube - spustí video přímo na stránkách YouTube, tam je možné si třeba přepnout na celou obrazovku (poslední přepínač vpravo, šipky od středu do rohů);
- ozubené kolečko (při spuštěném videu) - když se video seká, je možné přepnout na nižší kvalitu (čím nižší číslo, tím nižší kvalita a rychlejší načítání; pokud je tam číslo jen jedno, je to už v nízké kvalitě a nic jiného na výběr není).

. Já vůbec nevím, která bije. 
... a já jsem 1., kdo se mohl pokochat tou krásou... musíš udělat výstavu, aby to viděla spousta lidí, protože to je fakt něco úžasného... 
, to je taková nádhera. To snad ani v bytě nejde, aby byly tak nádherný.
Já chci taky skleník.