Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Mně ta potvora (viróza) právě graduje. Noc na dnešek byla příšerná, doufám, že dnes už se vyspím. Přeju příjemný večer a dobrou noc 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helen, u nás to převálcovalo skoro celou rodinu. Dobrou noc, krásné sny..
ahojky... tak já musím něco sděliti... nedávno jsem kupovala aloe gel a kámoška mi nabídla od té firmy i česnekové tabletky jako vitamíny... ještě tam něco je, ale jsem skleroza... já to neberu, ale chtěla jsem aby to braly děcka... malý to bere pravidelně už asi 2 týdny, Kristýně to nechutnalo, tak to brala jen chvíli... malý je v pohodě, nemá ani rýmu a Kristýna chodí s virozou jak sviňa... smrká, bolí ji v krku, dneska si šla lehnout už před osmou což je od ní docela divné...
Dobrý podvečer. Asi jsem jediná, která to vydržela a čekala na spojení. No jde to pomalu, ale zapla jsem to a šla jsem se navečeřet a zatím to sem naběhlo. Byla jsem chvíli na zahradě, byl moc krásný den, ale kašel mě dusil, tak už jsme šli domů. Přeju příjemný pohodový večer.
ahojky... tak jsem zase něco zjistila. když jsem se přihlašovala na forum přes Oblíbené položky... tak mi to nabíhalo i 15 minut a pak vypadlo spojení... zkoušela jsem kolem oběda a teď znova... ale jelikož jsem se chtěla podívat co se děje nového, tak jsem si na forum najela přes vyhledávač a tak to šlo... teda netuším jestli to má nějakou souvislost, ale možná to někomu pomůže...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den všem kdo měli to štěstí nakouknout.
Miki, u mě to nefunguje ani tak a načítání vydrží jen chvilku, hned to vypadne. Zázrak, že jsem se sem dnes dostala! Co s tím do Prčic je?
Už si připadám jak u kola štěstí.
Miki, u mě to nefunguje ani tak a načítání vydrží jen chvilku, hned to vypadne. Zázrak, že jsem se sem dnes dostala! Co s tím do Prčic je?
Už si připadám jak u kola štěstí.
Ahoj holky, dnes je to lepší, včera jsem neměla trpělivost čekat až mi to najede.
Myslela jsem, že si mi s tím hrála vnučka, protože na ostatní se v pohodě dostanu.
Myslela jsem, že si mi s tím hrála vnučka, protože na ostatní se v pohodě dostanu.
Dobré nedělní ráno. Propracovat se sem, je stále problém. Jdu si raději lehnout 

ahojky tak jsem se konečně dopracovala napsat, koukám, že to moc nejde........
je to hrůza co se děje.
je to hrůza co se děje.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Tak bychom plkali a ono to nejde, co?

Betty, ani nemluv. Jsem zavřená doma, manžel jel fotit známé (dostali od dětí odpoledne na lanové dráze
), a nemůžu s nikým splknout

), a nemůžu s nikým splknout

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helen, jsi registrovaná na facebooku. mám tě v přátelích. Tam holky taky chodí plkat. Skoro pokaždé je některá příhlášená. Tak mrkni tam.
teda to je šílená rychlost... já facebook nemám, takže budu muset vydržať, než to pojede tadyhle...
Betty, víc jsem na Skype, kde jsem si Tě i našla. Facebook mi moc nevyhovuje.
Já facebook taky nemám, a jsem asi skoro jediná z mých vrstevníků :-D No, děs. Ale dělat si ho rozhodně nebudu.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Na facebook chodím spíše kvůli našim holkám. Lulu fotí, tak se vždy jdu kouknout na fotky... bo doma slyším... no mami, ty jsi je ještě neviděla?
Pewi taky facebooku nějak nevěřím... Kristýna má dvanáct let a prý je poslední ze třídy, která ho nemá a je na mě dost naštvaná, že si ho nemůže zařídit... no nevím... nechci ho
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, už jsem taky přemýšlela, že ho zruším. Všechno se natahuje na fejz, pořád všude i v televizi mluví - najdete nás na fejzu. Tak nějak podvědomě tuším, že to není dobré..
Je to jako všechny skoro otevřené a všem přístupné diskuze. Musíš vědět, co komu a kam napsat, jinak tě propere celá republika.
Tedy, já taky nejsem registrovaná, ale dozvídám se různé věci třeba o švagrové od kamarádky, které by mi určitě sama neřekla. No ale na druhou stranu zas ta moje kamarádka viděla fotky od mé dcery z Turecka, o kterých já jen slyšela:-))
A je to děsný žrout času.
A dneska už to tady vypadá, že by to mohlo běhat a načítat se, jako obvykle, což znamená, rychle.
Tedy, já taky nejsem registrovaná, ale dozvídám se různé věci třeba o švagrové od kamarádky, které by mi určitě sama neřekla. No ale na druhou stranu zas ta moje kamarádka viděla fotky od mé dcery z Turecka, o kterých já jen slyšela:-))
A je to děsný žrout času.
A dneska už to tady vypadá, že by to mohlo běhat a načítat se, jako obvykle, což znamená, rychle.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
No už bylo na čase, aby to běželo normálně. Kdo ví co se stalo?