Čo nám práve... (slina přinese :-)
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Helenko, to je krásné, aspoň víš, že na tebe někdo myslí. Já nedostala kytku ani nepamatuju. Ale já řezaný stejně moc nemusím, raději ty květináčovaný, a těch už mám přehršel (pěkný slůvko).
A já jsem dnes měla krásnou návštěvu. EvuK, Brambůrku, Mikinu, Dášu, Splendidku a Febru. Zase ten čas tak rychle utekl a opět jsme si nestihly pokecat
. Moc jsem si dnešní den užila.
. Moc jsem si dnešní den užila.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
To setkání vám trochu "závidím". Hned bych šla mezi vás, i když jste mladice a já starší babka. 

Ale jdi, ty babko!
No, nejvíce si toho užily asi kočky, zase nějaká změna v jejich nudném kočičím životě, zase se jim někdo věnoval.
No, nejvíce si toho užily asi kočky, zase nějaká změna v jejich nudném kočičím životě, zase se jim někdo věnoval.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Vladi, a doufám, že návštěvu řádně ochlupatěly.
Paci, nějaký tajný ctitel... soused... potěšil, udělal radost. To je pěkné.
My jsme měli v plánu výlet na guláš do Žlebských Chvalovic. Ale syn nás nechtěl vyvézt a bylo zataženo a přišel děda a klábosil, až z toho bylo poledne, a tak jsme ohřáli oběd od včera, sedli na kola a vyrazili směr Němčice. Je tam obří vigvam http://www.vigvam.cz/. Než jsme tam dojeli, bylo vedro k padnutí, takže jsme zalezli do chládku, zasyčelo v nás pivko. Obešli jsme areál, zasyčelo druhé a jeli jsme domů. Ještě jsme se stavili na soutoku U přívozu, dali si pstruha a ještě jedno nefiltrované. Domů už fakt z posledních sil. Vykoupala jsem se, než jsem si uvařila kafe, byla jsem zralá na další sprchu. Kombinace vedro, pivo, 45 km na kole, mě povalila do postele a teď mě probudil telefon a jsem jak převálcovaná.
My jsme měli v plánu výlet na guláš do Žlebských Chvalovic. Ale syn nás nechtěl vyvézt a bylo zataženo a přišel děda a klábosil, až z toho bylo poledne, a tak jsme ohřáli oběd od včera, sedli na kola a vyrazili směr Němčice. Je tam obří vigvam http://www.vigvam.cz/. Než jsme tam dojeli, bylo vedro k padnutí, takže jsme zalezli do chládku, zasyčelo v nás pivko. Obešli jsme areál, zasyčelo druhé a jeli jsme domů. Ještě jsme se stavili na soutoku U přívozu, dali si pstruha a ještě jedno nefiltrované. Domů už fakt z posledních sil. Vykoupala jsem se, než jsem si uvařila kafe, byla jsem zralá na další sprchu. Kombinace vedro, pivo, 45 km na kole, mě povalila do postele a teď mě probudil telefon a jsem jak převálcovaná.
Hele, a to vy jezdíte takhle pod vlivem, jo...?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Jo, a doklady si s sebou neberem :-). Ale dneska se to rychle vypařovalo.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, to ti závidím. Asi máš romantického ctitele a nebo je ti někdo moc vděčný. Jsi dobrá duše.
Teď jedna snídaňová fotka
A polední siesta
A polední siesta
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Malý rys chrápe na stromě... ha ha
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
A když se stočí do klubíčka a vydrží tak, tak ho Vlaďka může nosit jako čepici s rysím ohonem. V zimě by určitě hřál. 

Teda ta zvířata se u nás mají... občas bych s nimi měnila, ale jen s těmi, co se mají... a těch je troška.

Ahojky vespolek, zdravím z Omiše, kde je krásně teploučko a slunečno...
Mikčo, hezky si to užijte a hlavně se zdraví a nespálení vraťte. 

Helenko... já jsem se dneska kapánek připekla... ale fakt jen kapánek... tak a valíme k moři...
Děvčata, tady je už ráno +27... takže padají pro mě veškeré programy krom běžných věcí a ven mě nedostane ani pár statných volů, myšleno zvířata.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jsem taky zalezlá jako krtek na mé zahradě. Alespoň budu mít čas věnovat se kytičkám doma.
Miki, ani ti to horko nezávidím. Moře bych viděla ráda.
Miki, ani ti to horko nezávidím. Moře bych viděla ráda.
Jooo, moře joo, ale tak +25 °C... právě jsem se vrátila z města, dělala jsem nákup přítelkyni, a výjimečně jsem koupila mraženou zmrzku, tu v krabičce. Byla výborná, ale jak říká naše milá Ivanka - už vidím, jak mně roste prdel.... takže stačilo.

Babett, taky nemusím takové teplo... ale co bych neudělala pro bronz, že jo... Martinko, zmrzku si dáváme každý den... mají ji vynikající.