A těch fialek... ještě že máme velké auto.Kohleria
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kohleria
Zdeni, jsou nádherné obě. Zuzko, pojeď do Prahy. Já povezu taky nějaké rhizomy kohlerií, tak si vezmeš.
A těch fialek... ještě že máme velké auto.
A těch fialek... ještě že máme velké auto.Re: Kohleria
miroslav píše:PS: Tvý ibišky na webu jsou famózní, no prostě pokochání maximální :)
Děkuji. Už mám jen pár druhů, nemám balkon ani zahradu..., na prostor jsou více náročné než fialky.

-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys měla něco na ořezání, budu rád... třeba na výměnu či odprodej, jak bys chtěla. Jsou opravdu luxusní.
Budu stříhat, ale nebude toho mnoho. Jsou to hybridy, které špatně koření, takže spíše k roubování... Nějak se domluvíme. 

-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Tak pak když tak prosím pošli SZ, ať tady nezabíráme místo, díky moc!
Škoda, že zas tak mrňavé fotky... :-(
Já si je takhle neužiju... já chci vidět detaily, všechny chlupy (a klidně i kočičí :-)...
Já si je takhle neužiju... já chci vidět detaily, všechny chlupy (a klidně i kočičí :-)...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
HankaP píše:Škoda, že zas tak mrňavé fotky... :-(
Tak tu máš:
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Mají kapičky na květech zespodu a nebo se mi to zdá?
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jo, chloupky tam vidím, ale ještě na nich cosi jak rosu. Potřebuji nové brýle. Chjo.
Kdepak, asi jsou tam normálně okem neviditelné kapičky, které vzal mobil... pod lupou jsou vidět.
Za vše může Hanka, chce detaily a pak to takhle vypadá.
Za vše může Hanka, chce detaily a pak to takhle vypadá.

No však to je právě nádhera! :-)
Předtím to bylo: hm, kvete.
Předtím to bylo: hm, kvete.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
modrakocka1 píše:Zuzko, pojeď do Prahy. Já povezu taky nějaké rhizomy kohlerií, tak si vezmeš. :: A těch fialek...
Moc díky, jak to bude, uvidím. Manžel zatím je ochotný mne doprovodit. Ale kohlerie si ráda koupím. Moc díky.

HankaP píše:Škoda, že zas tak mrňavé fotky... :-(
Hanko, tak tím jsi mne dostala. Se tu řežu smíchy.
Holky... zuby nehty se bráním kohleriím... ale Vlaďka mi nějaké fakt "vnutila" a já se vůbec nebránila... takže kdybyste měla někdo kousek Lono, tak slibuji, že bych se o ni fakt dobře postarala.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Evičko, Lono mám v květináčku nějaký rhizom zasypaný vermíkem.
Píšu si tě. Stačí v Praze?
Píšu si tě. Stačí v Praze?Re: Kohleria
Ivanko, ty hned tak rychle reaguješ... jasně že stačí až v Praze... ale holka zlatá, čím já se ti odměním???
.