Objednávka pro Rimmu
Pravidla fóra
1. Vytvořte si vždy vlastní vlákno, nepište do cizích vláken, pokud nereagujete na inzerát zakladatele vlákna!
2. Nepoužívejte obecné názvy pro vlákno - vždy by se z názvu mělo přímo poznat, co je uvnitř - tj. zda nabídka nebo poptávka + další upřesnění - čeho, k jaké příležitosti a pod.
3. Neuvádějte v textu e-mailovou adresu - e-mail se posílá přes ikonku obálky vpravo u příspěvku! (Svůj e-mail si můžete případně změnit v uživatelském panelu...)
4. Zamknout - v sekci Nabízím - Hledám (jinde ne!) má autor vlákna možnost své vlákno zamknout, pokud již není aktuální - např. je nabídka rozebraná...
(na stránce vpravo dole Zamknout téma - vedle kliknout na Přejít a na další stránce ještě potvrdit.) Prosím využívejte to...!
5. Buďte ohleduplní k zadavateli inzerátu a nezasírejte vlákno drbárnou - pokud se vaše otázky nebo připomínky netýkají předmětu inzerátu, pište je raději jinam. ;-)
1. Vytvořte si vždy vlastní vlákno, nepište do cizích vláken, pokud nereagujete na inzerát zakladatele vlákna!
2. Nepoužívejte obecné názvy pro vlákno - vždy by se z názvu mělo přímo poznat, co je uvnitř - tj. zda nabídka nebo poptávka + další upřesnění - čeho, k jaké příležitosti a pod.
3. Neuvádějte v textu e-mailovou adresu - e-mail se posílá přes ikonku obálky vpravo u příspěvku! (Svůj e-mail si můžete případně změnit v uživatelském panelu...)
4. Zamknout - v sekci Nabízím - Hledám (jinde ne!) má autor vlákna možnost své vlákno zamknout, pokud již není aktuální - např. je nabídka rozebraná...
(na stránce vpravo dole Zamknout téma - vedle kliknout na Přejít a na další stránce ještě potvrdit.) Prosím využívejte to...!
5. Buďte ohleduplní k zadavateli inzerátu a nezasírejte vlákno drbárnou - pokud se vaše otázky nebo připomínky netýkají předmětu inzerátu, pište je raději jinam. ;-)
Objednávka pro Rimmu
Tak děvčata,
tady je slíbený seznam paní Rimmy.
Naposledy upravil(a) HankaP dne ned 31. bře 2013 23:58:59, celkem upraveno 2 x.
Důvod: ... doplněno
Důvod: ... doplněno
Re: Objednávka pro Rimmu
Tak vlákno jsem založil, tak, Hani, prosím pěkně naprskej to všechno sem. Děkuji.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Já bych zkusila od Rimmy list:
РС-Зеленая Лагуна - RS-Zelenaia Laguna
ЕК-Шанхайская Роза - EK-Shankhaiskaia Roza
ЛЕ-Вах-Вах-Вах - LE-Vakh-Vakh-Vakh
ЛЕ-Елисейские Поля - LE-Eliseiskie Polia
ЛЕ-Карусель - LE-Karusel'
ЛЕ-Кольца Сатурна - LE-Kol'tsa Saturna - tuto především (stačí list)
Takže těchto 6 kousků.
РС-Зеленая Лагуна - RS-Zelenaia Laguna
ЕК-Шанхайская Роза - EK-Shankhaiskaia Roza
ЛЕ-Вах-Вах-Вах - LE-Vakh-Vakh-Vakh
ЛЕ-Елисейские Поля - LE-Eliseiskie Polia
ЛЕ-Карусель - LE-Karusel'
ЛЕ-Кольца Сатурна - LE-Kol'tsa Saturna - tuto především (stačí list)
Takže těchto 6 kousků.

- Miška
- Kontaktovat uživatele:
Já si zamlouvám:
- od Lazarenkové - ЛиК-Миф и Реальность (LiK-Mif i Real'nost') -- mladá rostlina
- od Lebecké ЛЕ-Вересковый Сад (LE-Vereskovyi Sad) a ЛЕ-Айседора (LE-Aisedora) - listy
- od Koršunové ЕК-Батистовые Кружева (EK-Batistovye Kruzheva) - list
Jinak, pokud by se objednávalo i přímo z Ukrajiny, tak bych měla zájem ještě o jiné sorty, zejména o Repkinu. Spácháme to přes paní Rimmu?
- od Lazarenkové - ЛиК-Миф и Реальность (LiK-Mif i Real'nost') -- mladá rostlina
- od Lebecké ЛЕ-Вересковый Сад (LE-Vereskovyi Sad) a ЛЕ-Айседора (LE-Aisedora) - listy
- od Koršunové ЕК-Батистовые Кружева (EK-Batistovye Kruzheva) - list
Jinak, pokud by se objednávalo i přímo z Ukrajiny, tak bych měla zájem ještě o jiné sorty, zejména o Repkinu. Spácháme to přes paní Rimmu?
Naposledy upravil(a) Miška dne ned 31. bře 2013 13:36:23, celkem upraveno 1 x.
- midibaba
- Kontaktovat uživatele:
Mi se líbí EK-Shankhaiskaia Roza (rostlinka), ale uvidíme, kolik to bude stát.
Dámy a pánové, prosím o trošku trpělivosti. Zatím jsem si napsal o ceny, tak uvidíme další postup.
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Modrokočka - Ivanka, môžem ťa poprosiť, ak sa bude objednávať od Rimmy, dalo by sa zobrať pre mňa 2 lístočky fialky ЛЕ-Кольца Сатурна?
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Vlasti, ale já tu objednávku neorganizuju.
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
A vieme už, ako to bude, tá p. Rimma je z ČR, nevieš?
Vlasti, zadej si vpravo nahoře do hledání Rimma, najde se ti, co už Pepča psal...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Vlasti, Rimma je tuším Ukrajina?
- picris
- Kontaktovat uživatele:
Pár mne jich zaujalo. Chtěla jsem se zeptat. Hanko ta LE-Graf, to není tahle že: ЛЕ-Седой Граф?
Míšo, to já fakt nevím, to bude muset Rimma - našla jsem u Lebecké 2 Grafy - ЛЕ-Граф Калиостро / LE-Graf Kaliostro - to je letošní novinka, má ji na svých nových stránkách, a ten ЛЕ-Седой Граф / LE-Sedoi Graf (loňský)... Samotný LE-Graf zřejmě není...?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- picris
- Kontaktovat uživatele:
Tak já prosím tyto 4 kousky. Také mi ale závisí na ceně, protože letos toho mám všude moc a brzy asi dojdou finance :).
1) ЛЕ-Вах-Вах-Вах - LE-Vakh-Vakh-Vakh
2) ЛЕ-Карусель - LE-Karusel'
3) ЕК-Цветочный Водопад - EK-Tsvetochnyi Vodopad
4) ЛЕ-Граф - LE-Graf (ale prosím jen v případě, že se jedná o tento: ЛЕ-Седой Граф - LE-Sedoi Graf)
Zatím díky moc.
1) ЛЕ-Вах-Вах-Вах - LE-Vakh-Vakh-Vakh
2) ЛЕ-Карусель - LE-Karusel'
3) ЕК-Цветочный Водопад - EK-Tsvetochnyi Vodopad
4) ЛЕ-Граф - LE-Graf (ale prosím jen v případě, že se jedná o tento: ЛЕ-Седой Граф - LE-Sedoi Graf)
Zatím díky moc.
Tak já bych taky tedy prosila následující rostlinky, ale taky mi hodně závisí na ceně, prosím když tak předem informovat, a chtěla jsem se ještě zeptat, až dorazí do Čech, šly by poslat na dobírku??
Lebetskaia: LE-Don Karleone, LE-Rubin Mogolov, LE-Ognennyi Tsvetok, LE-Macho, LE-Shato Brion, LE-Karusel', LE-Kol'tsa Saturna, LE-Letuchii Gollandets
Repkina: RS-Arlekino, RS-Fortuna
Kraiduba: K-Tikhie Zori, K-Padede, K-Rucheiki
Korshunova: EK-Kassiopeia, EK-Baltika, EK-Rubinovaia Luna, EK-Bozhestvenyi Lotos, EK-Sedoi Okean, EK-Shankhaiskaia Roza
Lazarenko: LiK-Mif i Real'nost'
Lebetskaia: LE-Don Karleone, LE-Rubin Mogolov, LE-Ognennyi Tsvetok, LE-Macho, LE-Shato Brion, LE-Karusel', LE-Kol'tsa Saturna, LE-Letuchii Gollandets
Repkina: RS-Arlekino, RS-Fortuna
Kraiduba: K-Tikhie Zori, K-Padede, K-Rucheiki
Korshunova: EK-Kassiopeia, EK-Baltika, EK-Rubinovaia Luna, EK-Bozhestvenyi Lotos, EK-Sedoi Okean, EK-Shankhaiskaia Roza
Lazarenko: LiK-Mif i Real'nost'
cirrhus píše:Tak děvčata,
Prosím tě, nevíš, kde je odkaz na ně, galerie, fotky? Pro mě je to docela pracné dohledat... moc dík. Něco mám, třeba EK, ale popsané kytky tam nejsou.
Martinko, buď přímo v tom druhém seznamu (s transliterovanými názvy do latinky) máš odkaz na jménu šlechtitele - tam je najdeš skoro všechny, nebo si zkopíruj název (radši ten v azbuce) a dej si ho do googlu - hledat obrázky...
korektor.cz
korektor.cz
Moc dík, jsi zachránkyně mého natvrdlého vnímání jako vždy...

korektor.cz
korektor.cz