Hledám streptocarpus Big Yolk
Pravidla fóra
1. Vytvořte si vždy vlastní vlákno, nepište do cizích vláken, pokud nereagujete na inzerát zakladatele vlákna!
2. Nepoužívejte obecné názvy pro vlákno - vždy by se z názvu mělo přímo poznat, co je uvnitř - tj. zda nabídka nebo poptávka + další upřesnění - čeho, k jaké příležitosti a pod.
3. Neuvádějte v textu e-mailovou adresu - e-mail se posílá přes ikonku obálky vpravo u příspěvku! (Svůj e-mail si můžete případně změnit v uživatelském panelu...)
4. Zamknout - v sekci Nabízím - Hledám (jinde ne!) má autor vlákna možnost své vlákno zamknout, pokud již není aktuální - např. je nabídka rozebraná...
(na stránce vpravo dole Zamknout téma - vedle kliknout na Přejít a na další stránce ještě potvrdit.) Prosím využívejte to...!
5. Buďte ohleduplní k zadavateli inzerátu a nezasírejte vlákno drbárnou - pokud se vaše otázky nebo připomínky netýkají předmětu inzerátu, pište je raději jinam. ;-)
1. Vytvořte si vždy vlastní vlákno, nepište do cizích vláken, pokud nereagujete na inzerát zakladatele vlákna!
2. Nepoužívejte obecné názvy pro vlákno - vždy by se z názvu mělo přímo poznat, co je uvnitř - tj. zda nabídka nebo poptávka + další upřesnění - čeho, k jaké příležitosti a pod.
3. Neuvádějte v textu e-mailovou adresu - e-mail se posílá přes ikonku obálky vpravo u příspěvku! (Svůj e-mail si můžete případně změnit v uživatelském panelu...)
4. Zamknout - v sekci Nabízím - Hledám (jinde ne!) má autor vlákna možnost své vlákno zamknout, pokud již není aktuální - např. je nabídka rozebraná...
(na stránce vpravo dole Zamknout téma - vedle kliknout na Přejít a na další stránce ještě potvrdit.) Prosím využívejte to...!
5. Buďte ohleduplní k zadavateli inzerátu a nezasírejte vlákno drbárnou - pokud se vaše otázky nebo připomínky netýkají předmětu inzerátu, pište je raději jinam. ;-)
Hledám streptocarpus Big Yolk
Holky, nemáte někdo streps Big Yolk? Koupím, vyměním, co je libo. :)
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám streptocarpus Big Yolk
Pepčo, vezmu ti do Prahy, když nenajdu rostlinku, tak šmiknu list a dám ho hned kořenit.
Jsi zlatíčko, já se do něj zamiloval. Je opravdu tak sytě žlutý?
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Pepčo, tak jsem našla malou rostlinku, je to sice zatím prťaveček, ale on se za ten měsíc pochlapí, já ho nakrmím. Sytost barvy závisí na intenzitě světla a teplotě, čím víc světla a tepla, tím rychleji mu barva bledne.
Díky, díky, díky. Budu se teď těšit jako malý. Už abych ho měl. Jen nevím, co ti nabídnu za odměnu? Chceš Wow? Bristol's Psychedelic Sun, Geronimo, Iced Pink Flamingo, Franek, Harlequin Lace? Ale jen Wow mám jako rostlinku, z ostatních bych ti mohl nabídnout lístek.
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Pepčo, s tím, co za něj, si vůbec nelámej hlavu, to nestojí za řeč, mám asi 400 druhů.
Cha cha, tak nic. Ale víš co, jestli se podaří ta moje mimina strepsů, tak si potom vybereš, ju? :)
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo, jen se bojím, že nás kytky brzo vystěhují.
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Sonička, a kde tých 400 druhov máš?
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Vlasti, všude, jak už jsem tady jednou psala, volná je už jen postel a tu manžel hájí vlastním tělem.
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
No veď práve, aj ja mám fialky už všade možne, a to ich mám menej ako ty, ale ako to vidím, asi budú aj na kuchynskej linke za chvíľu. :o))