Zahrada
Re: Zahrada
A nebo někdo má na zahradě srny, jiný osla
!
!Re: Zahrada
Nedělá... Je to jenom legenda... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Kousek jara od nás. Strašně rychle to odkvétá, ten binec kolem kytek nekomentujte, ještě jsem nestihla pohrabat.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Hani, já vím. Uherák se dělá ze sviní. Ale kdo ví, co jíme.
No holky, u nás pod okny je mech a troška bledulí, přemýšlím, jestli ten mech vzít a seškrábat ho, a osadit trávou. Chtěla jsem si tam píchnout ibichy, ale blbý je, že je to sever. Asi by tam živořily.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Mech vyhrabávám. Vždycky ho je na pytel. Loni jsem ho usušený podestýlala slepicím. Taky jsem přemýšlela, jestli by nešel použít do substrátu pro fialky. Je to takový ten mech podobný rašeliníku (sphagnum).
Na trhu jsou na odstranění mechu nějaké prostředky. Sem tam koupím dolomitický vápenec.
Ibichy chtějí hodně světla, ale nemyslím že úpal. Ideální pro ně asi je okno východní a nebo západní??? Já je nemám, jen si to myslím.
Na trhu jsou na odstranění mechu nějaké prostředky. Sem tam koupím dolomitický vápenec.
Ibichy chtějí hodně světla, ale nemyslím že úpal. Ideální pro ně asi je okno východní a nebo západní??? Já je nemám, jen si to myslím.
No půda se musí vyvápnit - mech roste na kyselých půdách. Je to severní strana, takže tam by se asi ibichům nedařilo. Přemýšlím, čemu by se dařilo na severní straně.
Holky! Ibišky milují slunce. Přímé slunce. Takže šup s nimi po zmrzlých ven a po pár dnech otužování v polostínu nebo na východní straně se nebojte je vystrčit na úpal.
Zuzko, na sever dej funkie, je jich plno druhů i s panašovaným listím, ty tam určitě půjdou a prosvětlí i tmavé kouty.
Mám nové sousedy. Dneska hledím, co mi to přistálo za binec na stromě pod balkónem, včera tam nic nebylo, a on to něčí domeček. Zatím jsem nezjistila, kdo tam bydlí, ani kudy leze, je to velikosti lidské hlavy, ne-li trochu větší. A mají to postaveno celkem dost na konci větví, tak nevím, jestli jim to nespadne.
Když se podíváš pořádně na 1. fotku, tak na hnízdě uvidíš taťku kosáka. ;)
Já čumím na fotku a taťku nevidím...???
Já taky ne.
Taky mám nějak zastřený zrak. 

Vidím prd, velebnosti!