Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
No jóó, když ty jsi v tom jela ve velkém. To se nedivím, že to bylo náročné. Já měla jen pár kousků.
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Kaktusy mám též, díky nim dělám, co dělám. :) Zatím mám na nich stínovku, přece jen jarní slunce by jim dalo pěkně zabrat.
Dobré ránko všem. Venku krásně sluní, tak ať máte pěkný den. 

Krásné sváteční ráno. U nás je zataženo, pošlete i sem trochu toho sluníčka. :-) 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte.
Dneska úplně letní den. Sluníčko a teploučko. Na sluníčku je 26 °C. To je paráda.
Dneska úplně letní den. Sluníčko a teploučko. Na sluníčku je 26 °C. To je paráda.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Naše naplno rozkvetlá třešeň. Koruna sahá až nad altán. Na Pradědu už jsou jen zbytky sněhu a to znamená teplejší vzduch. Paráda!
Nádherný strom! Danu, ten pohled na Pradědka ti docela závidím. Ten váš kraj je sice k lidem drsnější, ale je krásný, vždycky se mi tam moc líbilo, když jsem tam zavítala!
Nádhera, a když vidím ten les v pozadí, a vybavím si ten vzduch... jdou na mě mrákoty. Trošku chladněji, ale zdravě, a myslím, že by tam šly výborně rhododendrony... na rozdíl od Brna. Ačkoliv jeden hezký mám.

Betty, Ty jsi vlastně celý rok na dovolené. 

Pomalu už chystám věci na výstavu a třídím poslední, a tak honem ještě pár fotoček ze dneška. Ta malá bezejmenka se hezky vybarvuje a koketuje s představou, že by třeba byla do chimér... Tulipány už jsou překvetlé, teď jede všechno velice rychle.

- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Martinka, tá prvá sa mi páči najviac. :o))

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jani, je u nás krásně, ale to je tak akorát vše. Lidi odsud utíkají, není práce. Byty jsou za pár kaček. Chytráci je skupují a pronajímají je našim snědým spoluobčanům.
Helenko, máš docela pravdu, sedím doma na zadku, nic mi nechybí, jen peníze, jo, ale to nejsem sama.
Marti, ten les v pozadí je, k naší smůle, modřínový. Na podzim, když začnou opadávat, máme jehličí všude. I v posteli. Ucpává rýny, zasypává celý pozemek.
Lesy tady taky ubývají, rozkrádají se. No, co dodat... dnes se už neříká za vším hledej ženu, ale za vším hledej prachy.
Helenko, máš docela pravdu, sedím doma na zadku, nic mi nechybí, jen peníze, jo, ale to nejsem sama.
Marti, ten les v pozadí je, k naší smůle, modřínový. Na podzim, když začnou opadávat, máme jehličí všude. I v posteli. Ucpává rýny, zasypává celý pozemek.
Lesy tady taky ubývají, rozkrádají se. No, co dodat... dnes se už neříká za vším hledej ženu, ale za vším hledej prachy.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Marti, to čučím, jaké máš tulipány. Kdybych neviděla list, řekla bych, že je to rozvitá růže. Máš krásný rododendron, čučavý.
vlasta sr píše:Martinka, tá prvá sa mi páči najviac. :o))
Jasně, ale ta bezejmenka taky není od věci.
Babetta píše:Marti, to čučím, jaké máš tulipány. Kdybych neviděla list, řekla bych, že je to rozvitá růže. Máš krásný rododendron, čučavý.
To jsou jen rychlý fotky... rhododendrony jdou, mám dva, ale první dva roky se pracně chytají, ukážou až po čase. Hodně jsem se jim věnovala, aby nescíply, je tu vedro. U vás by jely nádherně.
Danuš, z toho, co jsi napsala, je mi docela smutno.
Ano, mně taky...
Ahojky - chtěla jsem napsat při neděli, ale ona je dneska středa. Mě zmátl ten svátek. No nic, každopádně zítra a v pátek do práce a pak směr Praha.
Danuš, máš moc hezké okolí, ale s tím, jak se lidi chovají, je to dost smutný.
Marti, ten plnokvětý tulipán je nádherný, jsem se musela vrátit zpátky na fotku, já to prolítla bez brýlí a myslela jsem, že je to další rhododendron.
Danuš, máš moc hezké okolí, ale s tím, jak se lidi chovají, je to dost smutný.
Marti, ten plnokvětý tulipán je nádherný, jsem se musela vrátit zpátky na fotku, já to prolítla bez brýlí a myslela jsem, že je to další rhododendron.